Giveaway fra Slikkepott.no: Vinn en eksklusiv Purefizz Soda Maker Cocktail kit!

Sponset innlegg.

Hei dere!

Det nærmer seg helg og det nærmer seg sommerferie - kan det bli bedre...?!  Smile chrome

Sommerdagene blir ekstra herlige med sprudlende drikke!

Med en Purefizz Soda Maker kan du enkelt lage bobler i alt fra vanlig drikkevann til fristende cocktails. Beholderen har et elegant design og er både egnet til å ha fremme på kjøkkenbenken, sette i kjøleskapet og til å ta med seg ut. Kullsyrepatronene er små og hendige og festes i en beholder i lokket når du skal lage den sprudlende drikken. Jeg fant denne videoen på youtube som viser hvor enkelt det er! 

Nettbutikken Slikkepott.no deler i dag ut en Purefizz Soda Maker Cocktail kit + tilhørende kullsyrepatroner (verdi kr 1700) til en av dere søte følgere! Den heldige vinneren får pakken tilsendt hjem til seg helt portofritt og gratis!  Smile 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å registrere deg med navn og epost, og gjerne noen ord om hva du synes om denne giveawayen, hos Slikkepott.no på denne siden HER innen utløp av dagen søndag 19. juni 2016. Vinneren trekkes på mandag 20. juni 2016 og annonseres her på bloggen samme dag.

 

Tusen takk til Slikkepott.no for nok en super giveaway!  Jeg digger denne nettbutikken, som har utrolig flotte kvalitetsprodukter for kjøkkenet!

Du finner Slikkepott.no på Facebook her og på Instagram som @slikkepott.no


Lykke til alle sammen! 

  Heart  

 

Bloggkategori