Giveaway Julekalender Luke 9: Få en gratis Wilfa Toplt for å lage hjemmelagde vaffelskåler!

Sponset innlegg.

Hei dere!

I luke 9 i Det søte livs julekalender åpenbarer det seg en Wilfa Toplt, som er spesielt beregnet på å lage hjemmelagde vaffelskåler. Vaffelskålene er fantastiske å fylle med iskrem som jeg gjorde i dette innlegget, men kan også brukes til andre typer desserter.

Supert julegavetips!

Dette tenker jeg er en god nyhet til alle dere som deltok i konkurransen i luke 7 og som ikke vant. Nå har dere en ny sjanse! Smile 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av en gratis Wilfa Toplt (Waffle Bowl Maker) er å kommentere på dette innnlegget her før i morgen, lørdag 10. desember 2016 kl. 21.00. Konkurransen kjøres kun her på bloggen denne gangen. Jeg annonserer vinneren her på bloggen samme kveld, og husk at dere alltid kan gå tilbake og lese tidligere giveawayinnlegg og innlegg med annonsering av vinnere om dere går til Gavedryss i menylinjen øverst på bloggen og velger kategorien Giveaways.

 


 

Lykke til (igjen) alle sammen!   Cool 

 

Bloggkategori

198 kommentarer

Jeg prøver lykke igjen! Jeg ønsker meg virkelig en sånn. Da vil jeg glede egne og andres barn!!!!

:D

Bare fantasien som setter stopp for hva dette jernet kan brukes til, ønsker meg veldig et slikt :)

Så gøy at du lar oss få sjansen igjen :)
Jeg krysser fingre og ønsker deg en flott førjulstid!
Flott blogg du har!

Jeg ønsker meg veldig et slikt jern:) Har lyst til å fylle de vaflene med så mye godt!! Også har jeg bursdag i dag så det hadde vært ekstra gøy å vinne:)

Nice

Prøver igjen her jeg, hihi! Har ønsket meg dette vaffeljernet til jul, til tross for at jeg kun er 18 år. Men ble så inspirert etter å ha sett innlegget ditt(http://www.detsoteliv.no/oppskrift/vaffelskaler-med-iskrem) og ville lage disse selv, så da måtte jeg finne en måte å kunne lage vaflene på. Ble selvsagt det vaffeljernet du hadde linket og vipps ble det satt opp på ønskelisten :-D Hadde vært skikkelig stas å kunne vinne et

Ja takk

Det hadde vært moro✨✨
Lagde vepsebol idag...men de varer nok ikke til jul

Ja takk

Ja takk Når alle ungene er samlet i helgene teller. I ikke mindre enn 8, så dette hadde vært en super ting å lage litt kos med

Jaaaaa

Åååh, den ville bare vært perfekt hos oss! Vi elsker vafler, og jeg kan allerede se for meg at den kan brukes til mange andre rører også, det har jeg kjempelyst til å prøve ut!! Har aldri sett en slik i butikken....? ❤

Ja takk, prøver igjen
I morgen skal jeg bake oreo cake original i posjonsformer. Gleder med

Smart og anvendelig! Det kanskje blir en ny vri på julas krumkaker i år?(hvis jeg er heldig ☺)

Krysser fingrene og håper alt jeg kan :) Bruker forresten alltid å bake boller etter "verdens beste boller" som jeg fant her inne!

Heisan :-)) Ønsker å være med på en ekstra trekning. Tenker at det vil bli masse brukt sv både store og små i familien :-))

Ønsker veldig å vinne dette jernet Må jo være det gøyeste nye produktet på lenge

Jeg er litt i overkant glad i is og i dette jernet kunne jeg lagd sunnere isskåler og hatt i sunnere is. Og skeia ut.. akkurat når jeg hadde villet ;) Står høøøyt på ønskelista mi i år denne her :)

Nei, så kul denne er og så snill du er som deler ut en til! Da er det lov å krysse fingrene én gang til da!? god jul!

Jatakk:)

Å ja takk! Disse skålene måtte jo vært kjempefine og hatt multekrem i nå i jula

Den hadde fortsatt vært veldig kjekk å ha, så krysser fingrene denne gangen også!

Ja tak jeg ønsker mig sådan en i julegave og det vil være hyggeligt at vinde en istedet for.

Ja, jeg vil gjerne vinne dette jernet. Hadde vært så gøy å få testet det ut på glutenfritt.

Har en mann som virkelig savner vaffeljernet etter det fulgte med på eldstemann sitt flyttelass. Kanskje dette blir redningen?

Ønsker meg denne! Lurer på om det var denne noen hadde brukt til å steke krumkaker i? Det må jo være perfekt!

hadde vært gøy å vinne. Også finner jeg sikkert noen gode oppskrifter her som jeg kan bruke når jeg vinner det hjerne :-)

Ser utrolig festlig ut. Må være fantastisk gøy å bruke til både jul og nyttår. Moro med giveaways!

Ååå ja! Hurra :D
Da må jeg prøve lykken igjen :D

Denne hadde vært fantastisk til multekremen i jula, eller til hjemmelaget iskrem resten av året. Kanskje årets riskrem blir servert i slike skåler? :D

Supert!=)

Ja takk

Den ser veldig flott ut! Både jeg og mine døtre ønsker oss sånne til jul. Da hadde det jo vært veldig koselig å vinne en her :-D

Da prøve jeg igjen. Vi ønsker cup vaflefjern til jul så mye! Vi klare ikke å reise til familie så vi må Skage alt vi kan for å ha det gøy bare hos 4 hjemme! Det blir gøy på frokost, lunsj og kveldsmat. Vi gleder oss til jul og ønsker en søt jul til alle!

Datteren min Amalie på 9 år har sett på denne : )) og har veeeeeldig lyst at vi skal få en sånn,,for da: "skal hun lage alt selv og fylle med is og bær"

Ja takk ❤ Ville gitt den i gave til min kjære snille, gode og støttende mamma som fortjener dette!! Krysser fingrene!

jeg prøver lykken igjen! detter hadde vært en fin ting å vinne og det blir sikkert kjempegodt med hjemmelagde vaffelskåler med is :D

Ønsker meg dette til min 89år gamle mormor som alltid har laget vafler og "iskjeks" selv til oss barnebarn og oldebarn med ulike allergier. Dette gjør jobben mye enklere for henne. Fingrene krysset.

Ønsker meg dette til min 89år gamle mormor som alltid har laget vafler og "iskjeks" selv til oss barnebarn og oldebarn med ulike allergier. Dette gjør jobben mye enklere for henne. Fingrene krysset.

Ønsker meg et slikt vaffeljern Det hadde vært noe å servere spennende is eller krem og bær i til mine barn og barnebarn ❤️❤️❤️

Denne kunne jentene mine på 8 og 10 år fått stor glede av :) Siden de elsker å bake og kokkelere på kjøkkenet :)

Ja takk :)

Jeg prøver lykken igjen, for denne hadde vært perfekt tilbehør til iskremmaskinen jeg fikk til bursdagen min

har giftet meg inn i en skikkelig vaffelfamilie, så denne hadde vært topp!

Den har jeg lest om for litt siden, og syns den så skikkelig kul ut. Her er vi flere som er skikkelig glad i is, så den hadde blitt brukt flittig om den kom i hus. :-)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift