Giveaway: 2,5 kg Gruyère x 2!

Annonse

Gruyère er en av verdens mest berømte og elskede oster! 

Osten kommer fra den fransktalende delen av Sveits, men brukes mye over hele verden. Gruyère har en kraftig smak, men er ikke sær på noen måte, så dette er en folkelig ost som er lett å like og som derfor er utrolig populær.

Via min samarbeidspartner Oluf Lorentzen AS kan jeg i dag dele ut 2 stk Gruyère på hele 2,5 kg hver!  De to vinnerne av en slik ost bør dermed ha nok ost gjennom julen...  Smile

Dette er forresten samme type ostestykke som de som står på pallen i verdenscupen på ski får i premie!! 

 

Bilde hentet fra denne artikkel på vg.no datert 13.03.2016. Foto: Terje Pedersen, NTB SCANPIX

 

Hadde vel vært litt kult å vinne et slikt KJEMPESTORT "kakestykke" med ost, eller hva?  

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før mandag 4. desember 2017 kl. 21.00.

Jeg trekker to vinnere som annonseres her på bloggen samme kveld. Det er også mulig å kommentere på facebook eller instagram.


LYKKE TIL!  Smile chrome   

 

Bloggkategori

88 kommentarer

Perfekt ost som kan nytes på mange ulike måter! Ja, den hadde vært fint å vunnet nå til jul! Som snack til god drikke, til baking både gjærbakst og kjeks... Den er supergod!

Da hadde mannen og datteren min blitt overlykkelige. De elsker gruyere :-) Og kanskje de hadde klart å overbevise meg også; foreløpig holder jeg meg til Synnøve....

Åååh denne osten ville passet oss perfekt vi er oste elskere, men jeg har ikke prøvd denne før!

En liten ost er alltid velkommen til denne oste elsker av en familie <3

Å du søte lille julaften - men æ ska nu (evt) kosa mæ mykkje m dennå dær leeeeeeeeeer før nissen kjæm !!!!!!! Let's Hope to be The winner take's it all !!!!

Ja takk vil VELDIG gjerne ha ett stykke ost. Elsker ost. Det er så godt til mange ulike måltider, godt I mange varianter. Nammm

:)

Jeg elsker ost, så det hadde vært en deilig førjulsgave! Også kunne jeg delt ut til venner og familie, så alle får kost seg med ordentlig ost :-)

Ja takk, det hadde vært flott å vinne til til mannen min. Takk for en fantastisk blogg! Bruker alltid oppskriftene dine. God jul! ❤️

Ja takk

Så utrolig deilig! Jeg elsker ost helt utrolig mye, men studentbudsjettet er ikke like glad i det... hadde satt utrolig stor pris på en go ost nå i jula! Og det er jo til og med nok til at det holder til jeg kommer hjem, så familien kan ha den til frokost

Dette er en ost jeg ikke har smakt og jeg som elsker ost
Ville dele med min datter som også er glad i gode oster.
Takk for fin blogg

Vil gjerne vinne! Hele familien elsker ost, og denne hadde vært bra å ha i fondue :)

Ja takk!! Det hadde vært supert da eg skal heim til mamma i juletiden, og kan dele denne herlige osten med en som er like glad i PST som meg!!

Det hadde vært kjekt å vinne! Gryére er en av mine absolutt favoritter når det gjelder oster. Å ha en slik en på frokostbordet en juledag hadde vært perfekt!

Beste osten jeg vet! Blir himmelfallen om jeg får en slik sværing. Trenger ingen annen snacks i julen da.

Så kult :-) men bare et lite spørsmål? Jeg lurer på hvordan det er best å spise/tilbrede en slik type ost?

Ja takk, elsker ost og et stort stykke ost hadde vært en kjekk julepresang det.

Min favorittost som jeg alltid forspise meg på når jeg besøker familie i Sveits. En skikkelig flott julegave hadde det vært!!

Jatakk

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift