Appelsinvafler med rømme

Appelsinvafler med rømme

25.03.2016

Sponset innlegg.

På vaffelens dag byr jeg i dag på deilige påskevafler laget med appelsinjuice og rømme!

 

 

Vaflene blir supermyke og får kjempegod smak!

 

 

Jeg liker dem aller best servert varme med appelsinmarmelade og en klatt rømme. 

 

 

Prøv det du også..  Nam!

 

Ingredienser:

♥ 3 egg
♥ 1,5 dl sukker
♥ 3 dl appelsinjuice
♥ 3 dl rømme
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts natron
♥ revet skall av 1 appelsin
♥ 150 g smør
♥ 300 g hvetemel

 

Fremgangsmåte:

Smelt og avkjøl smøret.

Visp sammen egg, sukker, juice og rømme. Bland i bakepulver, natron og revet appelsinskall. Rør i smeltet smør og hvetemelet. Jeg bruker en stålvisp (ballongvisp) som gjør at melklumpene fjernes raskt og effektivt.

Stek vaflene på middels varme til de er gylne.

Serveres varme.

 

 

Disse appelsinvaflene smaker kjempegodt i seg selv, og jeg liker dem med bare et lite sukkerdryss. 

Men prøv dem også gjerne med appelsinmarmelade og en klatt rømme! Det er kjempegodt!

 

 

Tips:

Jeg bruker lettrømme i disse vaflene, og synes det gir passe konsistens på vaffelrøren.

Jeg har her brukt vaffeljernet Hjerte Stor Piip fra Wilfa, som steker store, kjempefine vafler. Det fine med dette vaffeljernet er dessuten at det gir fra seg et lite pip når vaflene er ferdigstekte, slik at alle vaflene blir passe stekt.

Se også oppskrift på deilige Appelsinvafler med sitronkrem her på Det søte liv.

 

 

Kos dere med vaffeldagen og fortsatt god påske!

Jeg er tilbake her på bloggen i morgen med en nydelig påskekake i langpanne..  Smile  

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Appelsinvafler med rømme

Ingredienser

♥ 3 egg
♥ 1,5 dl sukker
♥ 3 dl appelsinjuice
♥ 3 dl rømme
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts natron
♥ revet skall av 1 appelsin
♥ 150 g smør
♥ 300 g hvetemel

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret.

Visp sammen egg, sukker, juice og rømme. Bland i bakepulver, natron og revet appelsinskall. Rør i smeltet smør og hvetemelet. Jeg bruker en stålvisp (ballongvisp) som gjør at melklumpene fjernes raskt og effektivt.

Stek vaflene på middels varme til de er gylne.

Tips

Jeg bruker lettrømme i disse vaflene, og synes det gir passe konsistens på vaffelrøren.

Disse appelsinvaflene smaker kjempegodt i seg selv, og jeg liker dem med bare et lite sukkerdryss.  Men prøv dem også gjerne med appelsinmarmelade og en klatt rømme! Det er kjempegodt!  

25.03.2016
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

2 kommentarer

- hei
Jeg liker å lage vafler
Hvorfor er det ikke noe kardemomme her?

Har du en god oppskrift på valnøttbrød fra bunnen av / Flatbrød?

Gir Kardemomme bedre / verre smak

Flatbrød

Valnøttbrød
Oppskrifter

Gode salatdressinger?

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter