Avokadosalat med egg og cottage cheese

Dette har vært en favoritt lenge: En hjemmelaget påleggssalat laget av most avokado, hakkede, kokte egg og cottage cheese. 

Smaksettes gjerne med litt ferskpresset hvitløk, flaksalt og chiliflakes - litt sitron og fersk basilikum. 

Avokado og egg er jo en kjent og populær kombo, og sammen med cottage cheese får du en ekstra deilig og kremete "spread". 

Nydelig på brød, toast eller knekkebrød! 

 

 

Ingredienser:

♥ 2 store, modne avokado
♥ 300 g cottage cheese
♥ 2 hardkokte egg

Tilsett etter smak:
♥ 1 - 2 fedd hvitløk
♥ salt og pepper
♥ chiliflakes
♥ sitronsaft
♥ fersk basilikum


Fremgangsmåte:

Finn frem ingrediensene.

 

 

Ha renset avokado i en bolle. Mos avokadoen grovt med en gaffel.

 

 

Ha cottage cheese i bollen, og ha også i hakkede, hardkokte egg.

 

 

 

Bland dette sammen med en skje. 

Smak til blandingen med ferskpresset hvitløk, salt og pepper og chiliflakes.

 

 

Tilsett gjerne også en skvis sitronsaft og pynt med fersk basilikum.

 

 

 

Nyt! 

 

 

Jeg digger denne kremete avokadosalaten på grove frøknekkebrød... så mettende og godt! 

 

 


Tips:

♥ Et bra resultat avhenger av at du får tak i perfekt avokado, dvs. avokado som er myk og moden uten å ha brune flekker. 

♥ Det du ikke nyter med en gang, bør legges i en boks med lokk og oppbevares i kjøleskapet. 


PS: Visste du at avokado er en frukt og ikke en grønnsak, selv om den ikke smaker søtt? 

 

 

Kanskje dette blir en favoritt hos deg også!  😊

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Avokadosalat med egg og cottage cheese
Ingredienser

♥ 2 store, modne avokado
♥ 300 g cottage cheese
♥ 2 hardkokte egg

Tilsett etter smak:
♥ 1 - 2 fedd hvitløk
♥ salt og pepper
♥ chiliflakes
♥ sitronsaft
♥ fersk basilikum

Fremgangsmåte

Ha renset avokado i en bolle. Mos avokadoen grovt med en gaffel.

Ha cottage cheese i bollen, og ha også i hakkede, hardkokte egg.

Bland dette sammen med en skje. 

Smak til blandingen med ferskpresset hvitløk, salt og pepper og chiliflakes. Tilsett gjerne også en skvis sitronsaft og pynt med fersk basilikum.

Nyt! 

Tips

♥ Et bra resultat avhenger av at du får tak i perfekt avokado, dvs. avokado som er myk og moden uten å ha brune flekker. 

♥ Det du ikke nyter med en gang, bør legges i en boks med lokk og oppbevares i kjøleskapet. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift