Bakt fiken med chèvre, honning og valnøtter

Bakt fiken med chèvre, honning og valnøtter

22.10.2014


Det regner og regner, men her inne på kjøkkenet er det varmt og lukter av myke, ovnsbakte fiken fylt med smeltet chevre, valnøtter og honning...

Mmm.... man har det bra! Yum

 

Dette er superenkelt å lage, enten som avslutning på et godt måltid eller som kveldskos.

Til 4 porsjoner trenger du omtrent:

 

Ingredienser:

♥ 4 ferske fiken
♥ 100 g chevre
♥ 50 g valnøtter
♥ 4 ss flytende honning


Fremgangsmåte:

Skjær et dypt kryss i hver fiken slik at du kan åpne den uten at den går fra hverandre.

Fyll hver fiken opp med en stor bit chevre, hakkede valnøtter og hell over honning.

 

 

Sett hver fiken i en keramikkskål som tåler varme eller annen type ildfast form.

 

 

Stek dem midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.

Du ser at fikenene er ferdige når de er lett gylne og osten begynner å boble litt.

 

 

Tips:

♥ Disse fikenene smaker aller best mens de er varme og nylagede.

 

 

Enjoy!  Smile


♥ ♥ ♥ ♥

 

Bakt fiken med chèvre, honning og valnøtter

Ingredienser

♥ 4 ferske fiken
♥ 100 g chevre
♥ 50 g valnøtter
♥ 4 ss flytende honning

Fremgangsmåte

Skjær et dypt kryss i hver fiken slik at du kan åpne den uten at den går fra hverandre.

Fyll hver fiken opp med en stor bit chevre, hakkede valnøtter og hell over honning.

Sett hver fiken i en keramikkskål som tåler varme eller annen type ildfast form. Stek dem midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.

Du ser at fikenene er ferdige når de er lett gylne og osten begynner å boble litt.

Tips

♥ Disse fikenene smaker aller best mens de er varme og nylagede.

22.10.2014
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

1 kommentarer

Anbefales! Serverte den som en forrett til mine gjester nå i helgen, og alle var vilt begeistret.

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter