Banana Strawberry Milkshake

Banana Strawberry Milkshake

19.07.2014


Denne milkshaken er det spesielt mange jenter som liker.

Milkshaken lages med bananer, jordbæris og frosne jordbær, som gir nydelig og mild smak av både banan og jordbær.

 


Litt krem og rosa jordbærstrøssel på toppen gjør milkshaken ekstra fristende!

 

 

Ingredienser til 2 milkshakeglass:

♥ 2 bananer
♥ 5 dl jordbæriskrem
♥ 2 dl melk
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 4-5 frosne jordbær

Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ rosa jordbærstrøssel

 

Fremgangsmåte:

Ha bananer, melk, vaniljesukker og jordbæriskrem og frosne jordbær i en blender. Kjør på full hastighet med blenderen til alt er jevnt blandet (ikke lenger enn nødvendig).

Hell milkshaken på glass.

 

Lekkert og nydelig smak!

 

Tips:

♥ Jeg brukte denne gangen vanlige bananer, men det går også fint å bruke fryste bananbiter. Det er derfor alltid lurt å huske på at modne bananer kan deles opp i biter og legges i en boks i fryseren. Disse fryste bananbitene egner seg supergodt til å bruke i milkshakes.

♥ Jeg er nøye på at jeg ikke kjører milkshaken i blenderen lenger enn nødvendig, for da mister den noe av sin kjølige og fyldige konsistens.

 

 

Pynt gjerne med krem og rosa jordbærstrøssel på toppen!

 



♥ ♥ ♥ ♥

Banana Strawberry Milkshake

Ingredienser

♥ 2 bananer
♥ 5 dl jordbæriskrem
♥ 2 dl melk
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 4-5 frosne jordbær

Pynt:
♥ 2,5 dl kremfløte
♥ rosa jordbærstrøssel

Fremgangsmåte

Ha bananer, melk, vaniljesukker og jordbæriskrem og frosne jordbær i en blender. Kjør på full hastighet med blenderen til alt er jevnt blandet (ikke lenger enn nødvendig).

Hell milkshaken på glass. Pynt gjerne med krem og rosa jordbærstrøssel på toppen!

Tips

♥ Jeg brukte denne gangen vanlige bananer, men det går også fint å bruke fryste bananbiter. Det er derfor alltid lurt å huske på at modne bananer kan deles opp i biter og legges i en boks i fryseren. Disse fryste bananbitene egner seg supergodt til å bruke i milkshakes.

♥ Jeg er nøye på at jeg ikke kjører milkshaken i blenderen lenger enn nødvendig, for da mister den noe av sin kjølige og fyldige konsistens.

19.07.2014
Desserter: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter