
100 g smør
85 g sukker
2 egg
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
35 g mandler
45 g tørkede aprikoser
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel og bakepulver. Bland inn i deigen. Hakk mandler og aprikos og ha i deigen til slutt.
Form deigen til 3 stenger på bakepapirdekket stekeplate. Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i ca 10 min. Avkjøl kakene litt. Bruk en skarp kniv og skjær stengene opp på skrå i ca 3 cm tykke skiver. Sett dem siden av hverandre med litt luft imellom. Stek videre ved 200°C i ca 8-10 min. Avkjøl kakene helt på rist.
Biscotti oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4376 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 854
Brukere i dag: 10730
Brukere siste 7 dager: 138097
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar