
Deilig bløtkake med masse krem og friske bær = Alltid vellykket!
Kakebunn:
5 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Fyll og pynt:
7,5 dl kremfløte
2 ss vaniljesukker
friske jordbær, blåbær og bringebær
Pisk lys og tykk eggedosis av egg og sukker. Sikt i det tørre og bland forsiktig til en jevn deig. Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min.
Avkjøl sukkerbrødet helt i formen. Skjær forsiktig langs kanten på formen med en kniv, og ta kaken ut av formen. Fjern bakepapiret og del kaken i 3 bunner. (Dynk bunnene eventuelt med litt melk.)
Pisk kremfløten og vaniljesukker til luftig krem.
Fyll og pynt kaken med krem og friske bær.
"Bløtkake med bær" kan godt stå og trekke i kjøleskapet i noen timer før servering, men smaker best samme dag som den er fylt.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4378 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 920
Brukere i dag: 7451
Brukere siste 7 dager: 123442
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar