
14 skiver loff
smør til steking
4 egg
2 eggeplommer
5 dl H-melk
100 g sukker
6 stk pasjonsfrukt
Pynt:
kanel
Skjær skorpen av loffskivene. Stek loffskivene i stekepanne med smør til de er gyldne.
Del den stekte loffen opp i biter og legg bitene i smurte porsjonsformer eller i en smurt, ildfast form som rommer 1,5 liter.
Pisk sammen egg, eggeplommer, melk og sukker med en stålvisp. Press innholdet i pasjonsfruktene godt igjennom en sil, slik at frøene fjernes, men mest mulig av fruktsaften beholdes. Tilsett.
Hell blandingen over loffen i formen(e). La stå og trekke i 30 min. Dryss over litt kanel.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i 35-40 min.
Bruk gjerne daggammel loff. Selv om den virker tørr, blir den bløt igjen av å ligge i eggeblandingen.
Denne varianten av "Brødpudding" smaker veldig godt servert sammen med røde bær.
Se også oppskrift på vanlig "Brødpudding", "Brødpudding med tørket frukt", "Brødpudding med rom og rosiner" og "Brødpudding med sjokolade".
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4378 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 916
Brukere i dag: 9702
Brukere siste 7 dager: 123727
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar