Brown Sugar Cookies

Brown Sugar Cookies
Ingredienser

250 g smør
125 g brunt sukker
0,5 dl maizena
0,5 ts kanel
5 dl hvetemel

Pynt:
brunt sukker (demerara)

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør sammen med brunt sukker til smørkrem. Bland sammen de tørre ingrediensene og kna inn i deigen. Form deigen til en rull (ca 5 cm i diameter) som settes kjølig i et par timer.

Skjær rullen i skiver som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Dryss over litt brunt sukker på hver kake. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i 15-20 min, eller til de er lyst gyldne.

Tips

Oppbevar kakene i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift