Butterdeigskaker

Butterdeigskaker
Ingredienser

2 plater frossen butterdeig (se tips)

Pynt:
eggehvite
perlesukker

Fremgangsmåte

Tin butterdeigsplatene. Kjevle dem ut til dobbelt størrelse på lett melet bakebord. Stikk ut små figurer.

Legg figurene på bakepapirdekkede stekeplater. Pensle over med eggehvite og dryss over perlesukker.

Stekes midt i ovnen ved 200°C i 5-10 min, til de er gyldne.

Serveres nystekte!

Tips

Du får kjøpt ferdiglaget butterdeig i de aller fleste matvarebutikker. Se i frysedisken. En pakke består av 5 plater butterdeig.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift