Double Chocolate Oreo Cookies

26.02.2014


Her har du mørke, myke, "fudgy" sjokoladecookies med både kakao, chocolate chips og hakkede Oreokjeks. Jeg har bruke Oreos med sjokoladefyll for ekstra fyldig sjokoladesmak, men du kan også bruke vanlige Oreokjeks.

A chocolate lovers delight!

 

Yummy sjokoladekjeks til kvelds!  Yum

 

Ingredienser:

♥ 225 g mykt smør
♥ 3 dl sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts vaniljeessens
♥ 1 ts natron
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 1 dl kakao
♥ 2,5 dl chocolate chips (se tips)
♥ 15-18 stk Oreokjeks (se tips)

 

Fremgangsmåte:

Pisk mykt smør sammen med sukkeret. Tilsett eggene og piske videre til en luftig smørkrem. Pisk inn vaniljeessens og deretter natron. Bland i melet og kakao til en jevn deig. Ha til slutt i chocolate chips og grovt hakkede Oreokjeks. Sett deigen en stund i kjøleskapet.

Form store, runde kaker og legg på bakepapirdekkede stekeplater med god avstand imellom.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i 15-18 min. Avkjøl cookiesene på platen i 10 min før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.

 

Utrolig gode kjeks!

 

 

Tips:

♥  Som nevnt innledningsvis har jeg her bruk Oreos med sjokoladekremfyll.

 

 

 

♥  Jeg har kjøpt disse kjeksene i USA. Det er mulig de allerede finnes i Norge også, men hvis ikke, tipper jeg at de inntar landet snart. Uansett går det fint å bruke vanlige Oreos med hvitt kremfyll hvis du ikke får tak i de med sjokoladefyll.

♥  Jeg har brukt amerikanske chocolate chips, men det går også fint å bruke grovt hakket kokesjokolade.

♥ Cookiesene smaker aller best nystekte, men kan selvsagt oppbevares lenger enten i kakeboks eller fryses.

♥ Se også oppskrift på Oreo Chocolate Chip Cookies her på Det søte liv.

 

  Skikkelig herlige, amerikanskje sjokoladekjeks!  Heart 

 


♥ ♥ ♥ ♥

Double Chocolate Oreo Cookies

Ingredienser

♥ 225 g mykt smør
♥ 3 dl sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts vaniljeessens
♥ 1 ts natron
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 1 dl kakao
♥ 2,5 dl chocolate chips (se tips)
♥ 15-18 stk Oreokjeks (se tips)

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør sammen med sukkeret. Tilsett eggene og piske videre til en luftig smørkrem. Pisk inn vaniljeessens og deretter natron. Bland i melet og kakao til en jevn deig. Ha til slutt i chocolate chips og grovt hakkede Oreokjeks. Sett deigen en stund i kjøleskapet.

Form store, runde kaker og legg på bakepapirdekkede stekeplater med god avstand imellom.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i 15-18 min. Avkjøl cookiesene på platen i 10 min før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.

Tips

♥ Som nevnt innledningsvis har jeg her bruk Oreos med sjokoladekremfyll. Jeg har kjøpt disse kjeksene i USA. Det er mulig de allerede finnes i Norge også, men hvis ikke, tipper jeg at de inntar landet snart. Uansett går det fint å bruke vanlige Oreos med hvitt kremfyll hvis du ikke får tak i de med sjokoladefyll.

♥ Jeg har brukt amerikanske chocolate chips, men det går også fint å bruke grovt hakket kokesjokolade.

♥ Cookiesene smaker aller best nystekte, men kan selvsagt oppbevares lenger enten i kakeboks eller fryses.

♥ Se også oppskrift på Oreo Chocolate Chip Cookies her på Det søte liv.

26.02.2014
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 

3 kommentarer

Man får kjøpt OREO med sjokolade smak i Sverige på godteributikker

Hvor mange kjeks blir det?

Det ble 15 stk

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter

Tweet