Double Chocolate Oreo Cookies


Her har du mørke, myke, "fudgy" sjokoladecookies med både kakao, chocolate chips og hakkede Oreokjeks.

Jeg har bruke Oreos med sjokoladefyll for ekstra fyldig sjokoladesmak, men du kan også bruke vanlige Oreokjeks.

 

 

A chocolate lovers delight!

 

 

Yummy sjokoladekjeks til kvelds!  Yum

 

Oppskriften gir ca. 20 kaker.

 

Ingredienser:

♥ 225 g mykt smør
♥ 3 dl sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1 ts natron
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 1 dl kakao
♥ 2,5 dl chocolate chips (se tips)
♥ 15-18 stk Oreokjeks (se tips)

 

Fremgangsmåte:

Pisk mykt smør sammen med sukkeret. Tilsett eggene og piske videre til en luftig smørkrem. Pisk inn vaniljeekstrakt og deretter natron. Bland i melet og kakao til en jevn deig. Ha til slutt i chocolate chips og grovt hakkede Oreokjeks. Sett deigen en stund i kjøleskapet.

Form store, runde kaker som du klemmer litt flate (jeg bruker ca. 75 g deig per kake).

Legg kakene på bakepapirdekkede stekeplater med god avstand imellom.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter.

 

 

Avkjøl cookiesene på platen i 10 minutter før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.

 

 

Yum yum give me some! 

 

 

 

Utrolig gode kjeks!

 

 

 

Tips:

♥  Som nevnt innledningsvis har jeg her bruk Oreos med sjokoladekremfyll.

 

 

 

♥  Jeg har kjøpt disse kjeksene i USA. Det er mulig de allerede finnes i Norge også, men hvis ikke, tipper jeg at de inntar landet snart. Uansett går det fint å bruke vanlige Oreos med hvitt kremfyll hvis du ikke får tak i de med sjokoladefyll.

♥  Jeg har brukt amerikanske chocolate chips, men det går også fint å bruke grovt hakket kokesjokolade.

♥ Cookiesene smaker aller best nystekte, men kan selvsagt oppbevares lenger enten i kakeboks eller fryses.

♥ Se også oppskrift på Oreo Chocolate Chip Cookies her på Det søte liv.

 

 

 

  Skikkelig herlige, amerikanske sjokoladekjeks!  Heart 

 

 

Enjoy! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Double Chocolate Oreo Cookies
Ingredienser

♥ 225 g mykt smør
♥ 3 dl sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1 ts natron
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 1 dl kakao
♥ 2,5 dl chocolate chips (se tips)
♥ 15-18 stk Oreokjeks (se tips)

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør sammen med sukkeret. Tilsett eggene og piske videre til en luftig smørkrem. Pisk inn vaniljeekstrakt og deretter natron. Bland i melet og kakao til en jevn deig. Ha til slutt i chocolate chips og grovt hakkede Oreokjeks. Sett deigen en stund i kjøleskapet.

Form store, runde kaker som du klemmer litt flate (jeg bruker ca. 75 g deig per kake). Legg kakene på bakepapirdekkede stekeplater med god avstand imellom.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter. Avkjøl cookiesene på platen i 10 minutter før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.

Tips

♥ Som nevnt innledningsvis har jeg her bruk Oreos med sjokoladekremfyll. Jeg har kjøpt disse kjeksene i USA. Det er mulig de allerede finnes i Norge også, men hvis ikke, tipper jeg at de inntar landet snart. Uansett går det fint å bruke vanlige Oreos med hvitt kremfyll hvis du ikke får tak i de med sjokoladefyll.

♥ Jeg har brukt amerikanske chocolate chips, men det går også fint å bruke grovt hakket kokesjokolade.

♥ Cookiesene smaker aller best nystekte, men kan selvsagt oppbevares lenger enten i kakeboks eller fryses.

♥ Se også oppskrift på Oreo Chocolate Chip Cookies her på Det søte liv.

Kakekategori
Allergier og preferanser

4 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift