Eplebiter i butterdeig

Eplebiter i butterdeig

25.10.2010
Eplebiter i butterdeig

Ingredienser

1 plate ferdigkjøpt butterdeig
1 eple
- -
2 ss sukker
1 ts kanel

Fremgangsmåte

Tin og kjevle ut butterdeigsplaten til ca dobbel størrelse. Skrell eplet og del opp i båter. Vend eplene i blanding av sukker og kanel.

Skjær opp butterdeigen i mindre deler som surres rundt eplebitene.

Legges på bakepapirdekket stekeplate med skjøten ned og stekes midt i ovnen ved 225°C i ca 15 min, eller til butterdeigen er gylden og sprø.

Tips

Disse eplebitene smakte nydelig sammen med vaniljekesam og noen hakkede hasselnøtter.

Se også oppskrift på "Epler i slåbrok".

25.10.2010
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter