
1 stk rund, ferdigkjøpt pizzabunn (se tips)
Fyll:
hermetiske fersken
bjørnebær
bringebær
jordbær
Pynt:
mandelflarn (se tips)
flytende honning (se tips)
Legg pizzabunnen på et stekeplate dekket med bakepapir. Fordel over godt avrent hermetisk frukt og bær. Dryss over mandelflarn og drypp over rikelig med flytende honning.
Stek pizzaen midt i ovnen ved 180°C i 15-20 min, til kantene på pizzaen er gyldne. Serveres varm og nylaget med vaniljeis eller pisket krem.
Ferdiglaget, utkjevlet deig til pizzabunn fås kjøpt i de fleste velassorterte matvarebutikker. Du kan også bruke hjemmelaget pizzabunn, men bruk i så fall svært lite salt i deigen.
Flytende honning fås også kjøpt i de fleste matvarebutikker (f.eks. Acasiehonning).
I stedet for mandelflarn kan du bruke hakkede hasselnøtter, valnøtter, pinjenøtter eller mandler.
Se også "Pizza med ricotta og bjørnebær".
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4342 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 1120
Brukere i dag: 8676
Brukere siste 7 dager: 136873
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar