Godiskonfekt

Godiskonfekt

26.11.2007
Godiskonfekt

Ingredienser

100 g delfiafett
250 g kokesjokolade
2 ss sterk kaffe
1 pose gelétopper
1,5 dl kokos
250 g hasselnøtter

Pynt:
konfektformer
gelétopper

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett i en kjele sammen med kaffe. Ta kjelen av platen og ha i oppdelt sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet. Bland i hakkede gelétopper, kokos og finhakkede hasselnøtter.

Fyll små konfektformer med blandingen eller sett topper med to teskjeer på et brett som er dekket med bakepapir. Pynt med biter av gelétopper. Sett kjølig til konfekten stivner.

Tips

Gelétopper fås blant annet kjøpt fra Freia (1 pose tilsvarer 85 g).

"Godiskonfekt" oppbevares i kjøleskapet.

26.11.2007
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter