Havregrynsmakroner

Havregrynsmakroner

24.11.2010
Havregrynsmakroner

Ingredienser

175 g smør
2 dl sukker
1 egg
2 ss melk
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
3 dl hvetemel
3,5 dl havregryn (små, lettkokte)

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker. Pisk inn egget. Rør i melk, vaniljesukker, bakepulver og hvetemel til en jevn deig. Bland til slutt i havregryn.

Form deigen til runde kaker som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Stekes midt i ovnen ved 180°C i 10-15 min, eller til de er gyldne. Avkjøl kakene på rist.

Tips

Kakene er holdbare i tettsluttet kakeboks.

Se også "Julekaker med melkesjokolade" og "Havrekaker fra Øvrebø" som er basert på samme oppskrift.

24.11.2010
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter