Hello Dolly Bars

Hello Dolly Bars

11.03.2010
Hello Dolly Bars

Ingredienser

100 g smør
120 g Digestive kjeks
175 g chocolate chips
75 g pecannøtter
75 g kokos (kan sløyfes)
1 boks (400 g) søt kondensmelk

Fremgangsmåte

Smelt smøret og ha i en bakepapirkledd liten, firkantet form (ca 20x20 cm, se tips).

Finhakk kjeksen og fordel over smøret.
Fordel over chocolate chips (du kan også bruke mørke sjokoladelinser eller hakket kokesjokolade). Ha deretter over kokos og pecannøtter.

Åpne boksen med søtet kondensmelk og hell innholdet jevnt over det hele.

Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min. Avkjøl formen i kjøleskapet over natten.

Dagen etter løftes kaken ut av formen. Deles opp i små firkanter med stor kniv som dyppes i varmt vann. Oppbevares i kjøleskapet.

Tips

Søt kondensmelk er tykk, gulaktig og kremete melk som kjøpes på hermetikkboks. Produktet må ikke forvekslet med Vikingmelk, som også kjøpes på hermetikkboks, men som er usøtet og mye hvitere og tynnere i konsistensen.

Merk at denne oppskriften passer til liten form. Vil du bruke liten langpanne (ca 20x30 cm), må du gange opp oppskriften med 1,5.

Se også "Oreo Decadence Bars", som ligner i konseptet.

- -

HELLO DOLLY

"Hello Dolly,......well, hello, Dolly
It's so nice to have you back where you belong
You're lookin' swell, Dolly.......I can tell, Dolly
You're still glowin'...you're still crowin'...you're still goin' strong

I feel that room swayin'......while the band's playin'
One of your old favourite songs from way back when
So..... take her wrap, fellas.......find her an empty lap, fellas
Dolly'll never go away again

(instrumental break)

Hello Dolly,.....well, hello, Dolly
It's so nice to have you back where you belong
You're lookin' swell, Dolly.....I can tell, Dolly
You're still glowin'...you're still crowin'...you're still goin' strong

I feel the room swayin'...while that ole band keeps on playin'
One of your old favourite songs from way back when
So...golly, gee, fellas....find her an empty knee, fellas
Dolly'll never go away....I said she'll never go away
Dolly'll never go away again."

(Louis Armstrong)

11.03.2010
Kakekategori: 
Sesong: 

1 kommentarer

Er disse seige/myke eller sprø?

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter