Honniknask

Honniknask
Ingredienser

100 g lys kokesjokolade
25 g delfiafett

3-5 dl Honnikorn

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett og sjokoladen i en liten kjele. Rør godt sammen. Tilsett Honnikorn og rør rundt med en skje. Ha ikke i mer Honnikorn enn at de blir godt dekket med sjokolade.

Ha matpapir utover et brett som passer i kjøleskapet. Sett små topper av Honnikorn-blandingen med to teskjeer. Sett hele brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Det er ingen eksakt vitenskap hvor mye Honnikorn du trenger. Begynn med 3 dl og tilsett litt og litt til du synes at det ser passe ut. Resultatet blir bra uansett!

Oppbevares kjølig.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift