Hvit sjokoladekonfekt med bær

Hvit sjokoladekonfekt med bær

20.12.2008
Hvit sjokoladekonfekt med bær

Ingredienser

100 g hvit sjokolade
50 g kokos
25 g tørkede tranebær
25 g tørkede blåbær

Fremgangsmåte

Smelt den hvite sjokoladen (se tips). Rør inn kokos.
Del blandingen i to og tilsett tørkede blåbær i den ene og tørkede tranebær i den andre.

Legg bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Bruk to teskjeer og lag små topper som settes på brettet, 10 stk av hver variant.

Sett brettet med konfekten i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Hvit sjokolade må smeltes med forsiktighet, ellers blir den kornete. Du kan enten ha sjokoladen i en skål og smelte over vannbad, eller smelte sjokoladen i en kopp i mikro (kort tid, og rør litt innimellom).

Konfekten oppbevares i kjøleskapet.

20.12.2008
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter