Brukere online: 71
Brukere i dag: 1349
Brukere siste 7 dager: 158063
Nydelig konfekt laget av smeltet, hvit sjokolade, kokos og tørkede bær.
Konfekten på bildet er laget med tørkede tranebær og tørkede blåbær.
Originalt og meget raskt å lage!
Oppskriften gir 20 stk.
100 g hvit sjokolade
50 g kokos
25 g tørkede tranebær
25 g tørkede blåbær
Smelt den hvite sjokoladen (se tips). Rør inn kokos.
Del blandingen i to og tilsett tørkede blåbær i den ene og tørkede tranebær i den andre.
Legg bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Bruk to teskjeer og lag små topper som settes på brettet, 10 stk av hver variant.
Sett brettet med konfekten i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Hvit sjokolade må smeltes med forsiktighet, ellers blir den kornete. Du kan enten ha sjokoladen i en skål og smelte over vannbad, eller smelte sjokoladen i en kopp i mikro (kort tid, og rør litt innimellom).
Konfekten oppbevares i kjøleskapet.
Skriv ny kommentar