Hvit sjokoladekonfekt med bær

Hvit sjokoladekonfekt med bær
Ingredienser

100 g hvit sjokolade
50 g kokos
25 g tørkede tranebær
25 g tørkede blåbær

Fremgangsmåte

Smelt den hvite sjokoladen (se tips). Rør inn kokos.
Del blandingen i to og tilsett tørkede blåbær i den ene og tørkede tranebær i den andre.

Legg bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Bruk to teskjeer og lag små topper som settes på brettet, 10 stk av hver variant.

Sett brettet med konfekten i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Hvit sjokolade må smeltes med forsiktighet, ellers blir den kornete. Du kan enten ha sjokoladen i en skål og smelte over vannbad, eller smelte sjokoladen i en kopp i mikro (kort tid, og rør litt innimellom).

Konfekten oppbevares i kjøleskapet.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift