Jordbærvafler

Jordbærvafler

17.04.2006
Jordbærvafler

Ingredienser

5 egg
3 ss sukker
3 ss jordbærsyltetøy
175 ml yoghurt med jordbærsmak
3 dl melk
5 dl hvetemel
0,5 ts bakepulver
100 g smør

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret. Pisk sammen egg, sukker, jordbærsyltetøy og yoghurt med en stålvisp. Rør i melken. Sikt sammen mel og bakepulver og rør i sammen med smøret. La deigen stå og svelle i 30 min.

Stek gyldne vafler i vaffeljern på middels varme. Bruk litt ekstra smør til stekingen. Avkjøles på rist.

Tips

175 ml yoghurt med jordbærsmak tilsvarer 1 lite beger. Bruk helst yoghurt med full sukkermengde (og ikke med 20% redusert sukkerinnhold).

17.04.2006
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter