
250 g delfiafett
400 g melis
2 toppede ts kakao
3 ts vaniljesukker
1 liter Rice Krispies (se tips)
Smelt delfiafett i en kjele. Bland i melis, kakao og vaniljesukker. Rør til dette har løst seg opp. Bland inn Rice Krispies til passe konsistens.
Ha massen i en bakepapirkledd form og trykk den jevnt utover (bruk en form som er 20x20 cm eller bruk en liten langpanne som er 20x30 cm, men bruk bare en del av formen). Avkjøl i kjøleskapet. Ta tak i bakepapiret og løft sjokoladen ut av formen. Skjær opp i små biter ved hjelp av en skarp kniv (se tips). Oppbevares kjølig i tett boks.
Det lønner seg å skjære opp i biter før sjokoladen er altfor hard, ellers kan bitene lett til å gå i stykker.
Kelloggs Rice Krispies fås blant annet kjøpt hos ICA. Det går også an å bruke Kelloggs Rice Krispies Multigrain, som er en fullkornsvariant av Kelloggs Rice Krispies.
Se også oppskrift på "Rice Krispie Treats" og "Chocolate Rice Krispie Treats".
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4215 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 1027
Brukere i dag: 4933
Brukere siste 7 dager: 196196
© 2004 - 2019: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar