Krispibiter

Krispibiter

19.11.2006
Krispibiter

Ingredienser

250 g delfiafett
400 g melis
2 toppede ts kakao
3 ts vaniljesukker
1 liter Rice Krispies (se tips)

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett i en kjele. Bland i melis, kakao og vaniljesukker. Rør til dette har løst seg opp. Bland inn Rice Krispies til passe konsistens.

Ha massen i en bakepapirkledd form og trykk den jevnt utover (bruk en form som er 20x20 cm eller bruk en liten langpanne som er 20x30 cm, men bruk bare en del av formen). Avkjøl i kjøleskapet. Ta tak i bakepapiret og løft sjokoladen ut av formen. Skjær opp i små biter ved hjelp av en skarp kniv (se tips). Oppbevares kjølig i tett boks.

Tips

Det lønner seg å skjære opp i biter før sjokoladen er altfor hard, ellers kan bitene lett til å gå i stykker.

Kelloggs Rice Krispies fås blant annet kjøpt hos ICA. Det går også an å bruke Kelloggs Rice Krispies Multigrain, som er en fullkornsvariant av Kelloggs Rice Krispies.

Se også oppskrift på "Rice Krispie Treats" og "Chocolate Rice Krispie Treats".

19.11.2006
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter