Mango milkshake med mangopuré (mango pulp)

Mango is my favorite!

 

En absolutt superherlig "Mango milkshake" smaker deilig på varme dager! Denne milkshaken lages med "Mango pulp" som er en mangopuré som kjøpes på boks.

Delicious!

Oppskriften gir 2 porsjoner.

 

 

Ingredienser:

♥ 2 dl mangopuré (mango pulp, se tips)
♥ 2 dl vaniljeiskrem
♥ 0,5-1 dl melk

Pynt:
♥ 2 ss mangopuré (mango pulp, se tips)

 

Fremgangsmåte:

Ha vaniljeis, mango pulp og 0,5 dl melk i en blender og miks alt sammen til en milkshake. Spe eventuelt med mer melk om du vil ha milkshaken tynnere (ikke miks lenger enn nødvendig).

Hell milkshaken i glass. Ringle litt mangopulp på toppen.

Serveres straks!

 

 

Tips:

Mango pulp er en mangomos som selges på hermetikkboks og som har den utroligste nydelige mangosmaken i verden!!!

Sukk - I LOVE IT! heart

 

 

PS: Jeg kjøper mango pulp i utenlandske matbutikker på Grønland i Oslo, men håper dette fantastiske produktet etter hvert blir tilgjengelig i norske matbutikker også!

 

 

Tilpasse mengden med melk. Jeg brukte kun en skvett med melk og fikk da en nokså tykk milkshake. The way I like it! Fordelen er at det går lett å ringle mango pulp på toppen som pynt fordi den legger seg på toppen av den tykke milkshaken. Lager du milkshaken tynnere, går det neppe å lage samme type pynt.

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Håper jeg klarte å friste deg til å teste ut mango pulp!!  Regular smile

Med mango pulp kan du også lage den nydelige desserten "Mango Pulp & Vanilla Ice Cream", se her.

Mango milkshake med mangopuré (mango pulp)
Ingredienser

♥ 2 dl mangopuré (mango pulp, se tips)
♥ 2 dl vaniljeiskrem
♥ 0,5-1 dl melk

Pynt:
♥ 2 ss mangopuré (mango pulp, se tips)

Fremgangsmåte

Ha vaniljeis, mango pulp og 0,5 dl melk i en blender og miks alt sammen til en milkshake. Spe eventuelt med mer melk om du vil ha milkshaken tynnere (ikke miks lenger enn nødvendig).

Hell milkshaken i glass. Ringle litt mangopulp på toppen.

Serveres straks!

Tips

Mango pulp er en mangomos som selges på hermetikkboks og som har den utroligste nydelige mangosmaken i verden!!! Sukk - I LOVE IT! Jeg kjøper mango pulp i innvandrerbutikker på Grønland i Oslo, men håper produktet etter hvert blir tilgjengelig i norske matbutikker også!

Tilpasse mengden med melk. Jeg brukte kun en skvett med melk og fikk da en nokså tykk milkshake. The way I like it! Fordelen er at det går lett å ringle mango pulp på toppen som pynt fordi den legger seg på toppen av den tykke milkshaken. Lager du milkshaken tynnere, går det neppe å lage samme type pynt.

Desserter
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift