Marsipancrunch

Marsipancrunch

04.01.2007
Marsipancrunch

Ingredienser

200 g marsipan

Sjokoladecrisp:
100 g lys kokesjokolade
100 g Rice Krispies (se tips)

Fremgangsmåte

Skjær marsipanen opp i skiver. Hvis du vil, kan du stikke ut hver skive i blomster fasong (se bildet) eller skjære til kantene slik at du får kvadrater.

Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad. Rør i Rice Krispies. Legg en teskje av blandingen på hver marsipanskive. Sett konfekten i kjøleskapet.

Tips

Kelloggs Rice Krispies fås blant annet kjøpt hos ICA. Det går også an å bruke Kelloggs Rice Krispies Multigrain, som er en fullkornsvariant av Kelloggs Rice Krispies.

04.01.2007
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter