Marsipancrunch

Marsipancrunch
Ingredienser

200 g marsipan

Sjokoladecrisp:
100 g lys kokesjokolade
100 g Rice Krispies (se tips)

Fremgangsmåte

Skjær marsipanen opp i skiver. Hvis du vil, kan du stikke ut hver skive i blomster fasong (se bildet) eller skjære til kantene slik at du får kvadrater.

Smelt sjokoladen i en metallbolle over vannbad. Rør i Rice Krispies. Legg en teskje av blandingen på hver marsipanskive. Sett konfekten i kjøleskapet.

Tips

Kelloggs Rice Krispies fås blant annet kjøpt hos ICA. Det går også an å bruke Kelloggs Rice Krispies Multigrain, som er en fullkornsvariant av Kelloggs Rice Krispies.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Fantastisk kake, anbefales på det varmeste! Mange spør etter oppskriften etter at de har prøvd den :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift