Brukere online: 1836
Brukere i dag: 25452
Brukere siste 7 dager: 170837
Mocktails (dvs. cocktails uten alkohol) er i vinden som aldri før.
Dette er en sommerlig, alkoholfri drink, som du og alle i familien kan nyte i store mengder! Herlig smak av vannmelon og lime!
Ingredienser:
♥ 600 g vannmelon (renset vekt)
♥ 2 ss sukker
♥ 2 lime
♥ 2 dl farris eller soda (se tips)
Servering:
♥ masse isbiter
♥ 1 lime i skiver
♥ fersk mynte
Fremgangsmåte:
Rens vannmelon og del fruktkjøttet i terninger. Sett gjerne bollen med vannmelonbitene i fryseren i et par timer, så blir drinken skikkelig fyldig og kald!
Ha de kalde vannmelonbitene i en food processor sammen med sukker, presset limesaft og kullsyreholdig vann.
Kjør blandingen raskt sammen.
Sil blandingen så fruktkjøttet og eventuelle småsteiner fjernes.
Fyll opp en vannkanne og høye glass med isbiter. Legg i noen skiver med lime.
Hell over vannmelonjuicen og pynt med mynte.
Finn frem sugerør og solbriller - og NYT!
Herlig sommerdrink!
Her er det ingen som savner alokoholen!
Tips:
♥ I stedet for farris eller sodavann (kullsyreholdig vann), kan du bruke sitronbrus. Du kan da sløyfe sukkeret.
♥ Ønsker du å gjøre om denne drinken til en cocktail med alkohol, kan du tilsette en god skvett rom (ca. 3 cl per drink).
God fornøyelse!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 600 g vannmelon (renset vekt)
♥ 2 ss sukker
♥ 2 lime
♥ 2 dl farris eller soda (se tips)
Servering:
♥ masse isbiter
♥ 1 lime i skiver
♥ fersk mynte
Rens vannmelon og del fruktkjøttet i terninger. Sett gjerne bollen med vannmelonbitene i fryseren i et par timer, så blir drinken skikkelig fyldig og kald!
Ha de kalde vannmelonbitene i en food processor sammen med sukker, presset limesaft og kullsyreholdig vann. Kjør blandingen raskt sammen.
Sil blandingen så fruktkjøttet og eventuelle småsteiner fjernes.
Fyll opp en vannkanne og høye glass med isbiter. Legg i noen skiver med lime.
Hell over vannmelonjuicen og pynt med mynte.
Finn frem sugerør og solbriller - og NYT!
♥ I stedet for farris eller sodavann (kullsyreholdig vann), kan du bruke sitronbrus. Du kan da sløyfe sukkeret.
Skriv ny kommentar