Pasta med ostepopsaus

Altså, dette er jo litt skrullete, men såpass artig at jeg måtte teste det ut...! 😄

Her varmes ostepop (Cheez Doodles) opp med vann til ostepopen smelter og danner en kremete ostesaus. Bland inn nykokt pasta og smak til med litt ekstra salt. 

 

 

En superforenklet versjon av Mac'n Cheese, som faktisk ble nokså DIGG! 😋

 

 

Ostepop-pastaen kan gjerne serveres som tilbehør til for eksempel grillet kylling. 

 

Ingredienser: 

♥ 5 dl vann
♥ 235 g ostepop (1 stor pose Cheez Doodles, se tips)
♥ kvernet salt
♥ 500 g pasta


Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og ha det i en middels stor kjele. 

Ha ostepop i kjelen. 

 

 

Varm opp mens du rører av og til. Du vil etter hvert se at ostepopen gradvis begynner å smeltet. 

 

 

Kok parallelt pastaen i godt saltet vann etter anvisning på pakken.

Når ostepopen har smeltet ferdig, pisker du sausen jevn og klumpfri med en visp. 

 

 

Hell den kokte pastaen i et dørslag, men spar på noe av pastavannet. 

 

 

Ha den ferdigkokte pastaen i kjelen med ostesausen og rør rundt.

 

 

Du vil se at ostesausen raskt legger seg rundt pastaen og gjør den kremete.

Spe eventuelt med litt pastavann til du får en konsistens på sausen som er passe bløt. Smak eventuelt til med litt ekstra kvernet salt. 

 

 

Serveres varm og nylaget! 

 

 

Hvem skulle tro at det går å lage en overraskende god ostesaus av smeltede ostepop!  😅

 


 

Tips: 

♥ Ostepop (Cheez Doodles) fås kjøpt i de fleste norske matbutikkene. Merk at jeg her har brukt en stor pose (235 gram ostepop).

 

 

♥ Hvis du vil spice opp ostepop-pastaen, kan du tilsette litt chilipulver i ostepopsausen før du blander inn den varme pastaen. 

 

Ha det gøy på kjøkkenet!  😊

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Pasta med ostepopsaus
Ingredienser

♥ 5 dl vann
♥ 235 g ostepop (1 stor pose Cheez Doodles, se tips)
♥ kvernet salt
♥ 500 g pasta

Fremgangsmåte

Kok opp vannet og ha det i en middels stor kjele. 

Ha ostepop i kjelen. 

Varm opp mens du rører av og til. Du vil etter hvert se at ostepopen gradvis begynner å smeltet. 

Kok parallelt pastaen i godt saltet vann etter anvisning på pakken.

Når ostepopen har smeltet ferdig, pisker du sausen jevn og klumpfri med en visp. 

Tilsett den ferdigkokte pastaen og rør rundt. Du vil se at ostesausen raskt legger seg rundt pastaen og gjør den kremete. Spe eventuelt med litt pastavann til du får en konsistens på sausen som er passe bløt. Smak eventuelt til med litt ekstra kvernet salt. 

Serveres varm og nylaget! 

Tips

♥ Ostepop (Cheez Doodles) fås kjøpt i de fleste norske matbutikkene. Merk at jeg her har brukt en stor pose (235 gram ostepop).

♥ Hvis du vil spice opp ostepop-pastaen, kan du tilsette litt chilipulver i ostepopsausen før du blander inn den varme pastaen. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift