Brukere online: 3547
Brukere i dag: 45900
Brukere siste 7 dager: 232459
Italienske biscotti med mild pepperkakesmak og pecannøtter.
Nydelige å dyppe i en kopp med te, kaffe eller varm sjokolade!
3 store egg
150 g sukker
200 g hvetemel
1 ts kanel
0,5 ts kardemomme
0,5 ts ingefær
0,5 ts nellik
250 g pecannøtter
Skill eggene. Pisk eggeplommer og sukker luftig. Bland inn krydderet og deretter hvetemelet. Pisk eggehvitene stive og vend inn i deigen i. Bland så inn hele pecannøtter.
Form deigen til 3 stenger på en bakepapirdekket stekeplate ved hjelp av to spiseskjeer (stengene skal være ca 6 cm brede og 1 cm høye).
Stekes nederst i ovnen ved 220°C i 10-15 min. Avkjøl i 10 minutter før stengene skjæres i 1 cm tykke skiver. Legg dem med snittflaten opp og la de tørke i ovnen ved 220°C i 3-4 minutter.
Avkjøl kakene på rist.
Biscotti oppbevares i tettsluttet kakeboks.
1 kommentar
Mangler denne oppskriften
Mangler denne oppskriften bakepulver? Mine ble litt tørre og stusslige...
Kari
Skriv ny kommentar