Brukere online: 258
Brukere i dag: 1762
Brukere siste 7 dager: 274593
Skikkelig digg dipp!
Rømmedipp med cheddar og gressløk egner seg supert som dipp til potetgull (prøv med trøffelsmak... 😍), grønnsaksstaver eller som tilbehør til Knuste poteter (Smashed potatoes)! Også godt på bakt potet, som dressing til en salat, som tilbehør til grillmat osv.
Ingredienser:
♥ 3 dl seterrømme
♥ 0,5 dl fint hakket gressløk
♥ 1,5 dl revet cheddar
♥ salt og pepper
Fremgangsmåte:
Finn frem ingrediensene. Finhakk gressløken og riv cheddarosten (med mindre du har kjøpt ferdigrevet).
Ha rømmen i en bolle og tilsett gressløk og cheddar.
Rør blandingen sammen.
Smak til med kvernet salt og pepper.
Ha rømmedippen over i en egnet serveringsskål.
Pynt med litt ekstra ost og gressløk.
Nyt!
Tips:
♥ Du kan bruke lettrømme i stedet for seterrømme, men da vil dippen blir litt mer tyntflytende.
♥ Cheddar finnes både i naturlig lys gulfarge og i oransje. Kjøpes som blokk eller ferdig revet.
♥ Kan anbefale denne dippen til f.eks. Knuste poteter med hvitløkssmør og parmesan, gulrotstaver eller til potetgull (jeg har fått dilla på denne med trøffel).
♥ Dippen kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager. Dekk over med plastfolie eller ha den i en boks.
♥
Perfekt dipp til helgen! 😊
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 3 dl seterrømme
♥ 0,5 dl fint hakket gressløk
♥ 1,5 dl revet cheddar
♥ salt og pepper
Finn frem ingrediensene. Finhakk gressløken og riv cheddarosten (med mindre du har kjøpt ferdigrevet).
Ha rømmen i en bolle og tilsett gressløk og cheddar.
Rør blandingen sammen.
Smak til med kvernet salt og pepper.
Ha rømmedippen over i en egnet serveringsskål. Pynt med litt ekstra ost og gressløk.
Nyt!
♥ Du kan bruke lettrømme i stedet for seterrømme, men da vil dippen blir litt mer tyntflytende.
♥ Cheddar finnes både i naturlig lys gulfarge og i oransje. Kjøpes som blokk eller ferdig revet.
♥ Dippen kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager. Dekk over med plastfolie eller ha den i en boks.
1 kommentar
Kjempegod! 🤩 Hvor mange…
Kjempegod! 🤩 Hvor mange personer er denne beregnet til? Jeg tenker å lage den som tilbehør til knuste poteter og oksestek.
Skriv ny kommentar