Rørekake med kokos

Rørekake med kokos

10.09.2005
Rørekake med kokos

Ingredienser

2 store egg
2 dl sukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 dl hvetemel
100 g smør

Pynt:
1 ts kanel
1/2 dl kokos

Fremgangsmåte

Smelt smøret (gjøres raskt i mikro) og avkjøl litt. Pisk egg og sukker lett sammen med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Pisk inn bakepulver og vaniljesukker. Deretter røres hvetemel og smeltet smør inn i deigen.

Ha deigen i en liten, rund kakeform (20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Strø over kanel og kokos.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min (sjekk med kakenål at kaken er ferdigstekt). La kaken avkjøle litt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.

Tips

Kaken er kjempefin å fryse!

For andre oppskrifter på kaker hvor deigen bare skal røres raskt sammen, søk på oppskrifter "For travle dager" som du finner under "Aktuelt og populært".

10.09.2005
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter