Smuldrepai i porsjonsformer

Smuldrepai i porsjonsformer

18.08.2007
Smuldrepai i porsjonsformer

Ingredienser

900 g stikkelsbær
2 dl sukker

Smuldredeig:
2,5 dl hvetemel
1 dl sukker
100 g smør
50 g cashewnøtter

Pynt:
1 ss brunt sukker

Fremgangsmåte

Fordel rensede bær i porsjonsformer. Dryss over sukker.

Til smuldredeigen has mel, sukker og svært grovt hakkede cashewnøtter i en bolle. Ha i smeltet smør og bland sammen. Bruk hendene til å smuldre deigen over bærene i formene. Dryss over brunt sukker til slutt.

Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i 25-30 min.

Tips

Kakene bør helst serveres nylaget.

18.08.2007
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter