Sukkerperler

06.04.2005
Sukkerperler

Ingredienser

250 g marsipan
1 ss konjakk

Pynt:
rosa sukkerperler (se tips)

Fremgangsmåte

Ha sukkerperlene i en flat suppebolle e.l. Kna konjakk inn i marsipanen slik at den blir litt klebrig.

Form små kuler (bruk fuktige hender) og rull kulene i sukkerdrysset. Sett kjølig til kulene har stivnet.

Tips

Bruk marsipan av god kvalitet, for eksempel Ekte marsipan (fra Odense) eller Råmarsipan (fra Anthon Berg).

Rosa sukkerperler kan f.eks. kjøpes på Nille. Du kan også bruke annen type kakestrøssel eller rosafarget perlesukker.

Oppbevar konfekten kjølig i en liten kakeboks med tettsluttet lokk. Ha matpapir mellom lagene.

06.04.2005
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter

Tweet