Yoghurtvafler

Yoghurtvafler

14.01.2009

Jeg er litt usikker på om det å spise "Yoghurtvafler" vil sørge for sunn bakterieflora i magen din, men at de er gode og litt sunnere enn vanlige vafler kan jeg love deg:-) Oppskriften gir 8 vaffelplater.

Yoghurtvafler

Ingredienser

2 dl hvetemel
2 dl fin sammalt hvete
0,5 ts natron
1 ts bakepulver
2 ss brunt sukker
2 store egg
5 dl yoghurt naturell
6 ss smeltet smør

Fremgangsmåte

Bland de tørre ingrediensene i en bakebolle. Pisk sammen egg og yoghurt i en annen bolle. Ha dette i det tørre og bland sammen. Rør i smeltet smør til slutt.

Stek vafler i vaffeljern på middels varme. Bruk eventuelt formspray eller litt ekstra smeltet smør under stekingen. Avkjøl vaflene på rist.

Tips

Som alle andre vafler smaker "Yoghurtvafler" best samme dag som de er laget.

14.01.2009
Kakekategori: 
Allergier og preferanser: 

2 kommentarer

Hej!
Ønsker du at modtage information om spansk økologisk yoghurt?

Droppet sammalt og klinte oppi litt kli og en god del 4-korn og måtte spe med melk for å få røren flytende. De hang godt sammen og ble knallgode.

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter