Arkiv: mars 2005

22.03.2005

Bak denne fantastisk deilige marsipankaken til påske, og du vil se mange glade fjes rundt deg! Kaken består av en luftig sukkerbrødbunn som er fylt med vaniljekrem og hermetiske fersken. Kaken er dessuten dekket med pisket krem og et gult marsipanlokk. Du kan pynte kaken med et rede av påskeegg, slik som på bildet, eller komponere din egen påskepynt. God påske!

Kategorier: Bløtkaker
22.03.2005

Hva er vel en påske uten påskeegg? Utvalget av påskeegg i butikkene er enormt, men det er jo artig å supplere de ferdigkjøpte med noen hjemmelagede også. Disse marsipaneggene er superenkle å lage, særlig hvis du bruker ferdigfarget marsipan!

Kategorier: Småkaker
21.03.2005

"Swissrull marengs" er en FANTASTISK god rullekake som smaker nydelig alene eller når den fylles med ulike typer bær og frukt (se f.eks. oppskrift på "Swissrull marengs", "Swissrull marengs med jordbær", "Swissrull marengs med kiwi" og "Swissrull marengs med mandarin"). Denne versjonen er fylt med hermetisk ananas og er en av de beste rullekakene jeg noensinne har smakt! Vaniljemarengsen og søt pisket krem passer FORTREFFELIG sammen med den friske ananasen!!

Kategorier: Rullekaker
21.03.2005

Dette er en tysk oppskrift på en stor, myk og deilig formkake! Eggelikør gir særegen og veldig god smak til kaken. Kaken har flott, gul farge og passer kjempefint til påsken!

Kategorier: Formkaker
21.03.2005

KJEMPEGODE muffins med Fanta og mandariner!!!!!! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
21.03.2005

Her har du oppskriften på en spennende, svensk påskekake. Kaken består av en mørdeigsbunn og et deilig, originalt og nokså magert fyll laget med blandt annet egg, polentagryn, mandler, rosiner og cottage cheese (= keso på svensk). Safran gir fyllet god smak og flott, gul farge. En annerledes og veldig god kake for deg som liker smaken av safran!

Kategorier: Andre festkaker
19.03.2005

 

"Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha!"

(H.C. Andersen)

Mmmmm - her har du mine favorittboller!

Solskinnsboller er store og myke kanelboller med en "sol" av vaniljekrem i midten. Disse bollene blir du glad av!  Smile

Oppskriften gir 35 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
18.03.2005


"Den elskede er alltid vakker!"

(tyrkisk ordtak)
 

Her har du oppskriften på en lettlaget og veldig god appelsinkake fra Tyrkia. Kaken inneholder mye yoghurt og dynkes med søt appelsinlake.

Se også oppskrift på Tyrkisk sitronkake.

Kategorier: Formkaker
18.03.2005

"Prinsessemums" er en myk og deilig kokoskake som er dekket med rosa jordbærglasur og pyntet med litt kokosdryss. Søtt og godt! Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
18.03.2005

Dette er en original og utrolig lekker påskekake! Kaken består av en butterdeigsbunn dekket med marengs, eggekrem smaksatt med pasjonsfrukt, pisket krem og hermetiske fersken. En spennende og kjempegod smakskombinasjon! Kaken er litt omstendelig, men smaken er absolutt verdt arbeidet! (Det er forresten ingen grunn til å bare lage denne nydelige kaken til påske!)

Kategorier: Andre festkaker

Sider