Arkiv: mai 2005

01.06.2005

"A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?" (Albert Einstein). "Crazy Chocolate Cake" er en amerikansk storfavoritt! Oppskriften er veldig spesiell, da den hverken inneholder egg, melk, smør eller bakepulver. I stedet kjennetegnes den ved ingrediensene olje, vann, eddik, vaniljeessens og kakao. Kaken høres merkelig ut når du leser oppskriften, men får faktisk en helt usedvanlig myk og deilig konsistens og en fantastisk god smak! Kaken er veldig lett å lage, og deigen skal bare røres raskt sammen. EN SINNSYKT GOD KAKE SOM ANBEFALES PÅ DET STERKESTE! Oppskriften er til liten langpanne.

Se også "Crazy Devil Chocolate Cake" og "Crazy Cake", som er en rund kake basert på samme type oppskrift.

Kategorier: Langpannekaker
01.06.2005

Her har du en kjempegod oppskrift som gir EKSTRA store, myke, saftige og SUPERPOPULÆRE rosinboller! Oppskriften gir 12 stk. Se også "Store hveteboller", som er uten rosiner.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
31.05.2005

Her har du oppskriften på noen sommerlige og kjempedeilige muffins med smak av banan og jordbær! Kefir gjør dem ekstra saftige og myke. Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
29.05.2005

"Gallakake" er en FANTASTISK selskapskake!!! Kaken består av en usedvanlig saftig nøttekakebunn som er dekket med et tykt lag med luksuskrem som inneholder hakket Ferrero Rocher-konfekt!!! Den samme konfekten er brukt til å pynte kaken. -Ingen billig affære, - men smaken er verdt hvert øre!

Kategorier: Sjokoladekaker
29.05.2005

"Chocolate Coca-Cola Loaf Cake" er laget etter samme oppskrift som "Chocolate Coca-Cola Cake, men får formkakepreg fordi kaken er stekt i brødform. Kaken er kjempemyk og USEDVANLIG GOD! Se også "Chocolate Coca-Cola Muffins" som også basert på samme oppskrift.

Kategorier: Sjokoladekaker
29.05.2005

"Chocolate Coca-Cola Cake" er en kjempedeilig og lettlaget sjokoladekake som inneholder Coca-Cola i både deigen og i glasuren. Kaken blir svært saftig og har nydelig smak!

Kategorier: Sjokoladekaker
29.05.2005

"Mallow Bars" er det ultimate snop for deg som er fan av marshmallows og annet ultraamerikansk godteri! "Mallow Bars" består av smeltede marshmallows, litt smør og puffet ris. De blir seige og søte og nesten som karameller!

Kategorier: Småkaker
29.05.2005

Hyttevafler er laget med tørrmelk, og passer derfor utmerket å lage på hytta eller andre steder hvor man ofte ikke har tilgang på fersk melk.

Oppskriften gir 10 myke og svært gode vaffelplater.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
29.05.2005

"Sjokoboller" er KNALLGODE og saftige boller som ligner på "Skolebrød", men som er fylt med sjokoladepudding i stedet for vaniljekrem!!! Barnas favoritt! Oppskriften gir 15 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
28.05.2005

"Bountybrød" er en SUPERGOD, saftig og kjempeoriginal formkake som inneholder innebakt Bounty-sjokolade!!!

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider