Arkiv: mai 2005

31.05.2005

Her har du oppskriften på noen sommerlige og kjempedeilige muffins med smak av banan og jordbær! Kefir gjør dem ekstra saftige og myke. Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
29.05.2005

"Sjokoboller" er KNALLGODE og saftige boller som ligner på "Skolebrød", men som er fylt med sjokoladepudding i stedet for vaniljekrem!!! Barnas favoritt! Oppskriften gir 15 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
29.05.2005

Hyttevafler er laget med tørrmelk, og passer derfor utmerket å lage på hytta eller andre steder hvor man ofte ikke har tilgang på fersk melk.

Oppskriften gir 10 myke og svært gode vaffelplater.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
29.05.2005

"Mallow Bars" er det ultimate snop for deg som er fan av marshmallows og annet ultraamerikansk godteri! "Mallow Bars" består av smeltede marshmallows, litt smør og puffet ris. De blir seige og søte og nesten som karameller!

Kategorier: Småkaker
29.05.2005

"Chocolate Coca-Cola Cake" er en kjempedeilig og lettlaget sjokoladekake som inneholder Coca-Cola i både deigen og i glasuren. Kaken blir svært saftig og har nydelig smak!

Kategorier: Sjokoladekaker
29.05.2005

"Chocolate Coca-Cola Loaf Cake" er laget etter samme oppskrift som "Chocolate Coca-Cola Cake, men får formkakepreg fordi kaken er stekt i brødform. Kaken er kjempemyk og USEDVANLIG GOD! Se også "Chocolate Coca-Cola Muffins" som også basert på samme oppskrift.

Kategorier: Sjokoladekaker
29.05.2005

"Gallakake" er en FANTASTISK selskapskake!!! Kaken består av en usedvanlig saftig nøttekakebunn som er dekket med et tykt lag med luksuskrem som inneholder hakket Ferrero Rocher-konfekt!!! Den samme konfekten er brukt til å pynte kaken. -Ingen billig affære, - men smaken er verdt hvert øre!

Kategorier: Sjokoladekaker
28.05.2005

"Bountybrød" er en SUPERGOD, saftig og kjempeoriginal formkake som inneholder innebakt Bounty-sjokolade!!!

Kategorier: Sjokoladekaker
23.05.2005

Tiramisù er en lekker, italiensk dessert som er utrolig populær over hele verden! Her har du oppskriften på en VIDUNDERLIG FESTKAKE som er basert på de samme smaksopplevelsene som Tiramisù!!! Kaken består av en luftig sukkerbrødsbunn som er smaksatt og dynket med kaffe, fyll av luftig og utrolig deilig mascarponekrem og et tynt lag med mørk kakao på toppen. Alle som smaker "Tiramisù festkake" er enige om at dette er en UFORGLEMMELIG GOD KAKE!!!

Kategorier: Andre festkaker
19.05.2005

"Appelsinbløtkake" er en luftig, oppfriskende og kjempedeilig bløtkake som er fylt med vaniljekrem, søt, pisket krem, appelsinsyltetøy og friske appelsinbiter.

Kategorier: Bløtkaker

Sider