Arkiv: april 2006

30.04.2006

Her har du en kjempegod oppskrift på vafler som lages med speltmel i stedet for hvetemel, og som smaker nydelig av honning, kanel og vanilje! Oppskriften gir 8 deilige vaffelplater.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
30.04.2006

"Soldatertrøst" er skikkelig digge småkaker med havregryn, kokos og sirup. Lettvinte å lage og perfekte å unne seg en dag man trenger litt søt trøst.... Oppskriften gir 40-50 stk.

Kategorier: Småkaker
26.04.2006

"Dobbel sjokoladeiskake" er en lekker iskake med to lag sjokoladeiskrem; ett hvitt og et mørkt lag. Kakebunnen består av en nydelig og myk hasselnøttbunn som er tilsatt kakao. En krans av mørke sjokoladehjerter på toppen - og du får en smakfull og utrolig vakker festiskake!

Kategorier: Iskaker
24.04.2006

Her har du en fantastisk god og spennende bløtkake som er fylt med karamellkrem og hermetiske aprikoser, og pyntet med pisket krem, mandler og hjemmelaget karamellsaus. Nydelig!!

Kategorier: Bløtkaker
20.04.2006

Disse "Melkesjokolademuffinsene" er basert på en amerikansk muffinsoppskrift, som gir flotte og mektige muffins som er litt kompakte og tunge i konsistensen, men likevel svært myke og supergode!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.04.2006

"Komtessekake" er en helt spesielt god kake som består av myke og litt seige hasselnøttbunner smaksatt med kanel, som fylles med aprikossyltetøy og en vidunderlig god nougatkrem...... Denne kan du ikke motstå!

Kategorier: Andre festkaker
18.04.2006

Her er en enkel oppskrift på sprøe "Havrekaker" som er fantastisk gode - og billige. Kakene holder seg fine og beholder den sprøe konsistensen lenge dersom de oppbevares i kakeboksen, og de er smarte å ha på lur! Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Småkaker
18.04.2006

Denne nøttekaken er rask å lage og smaker nydelig!!! Kakebunnen kan lages et par dager i forveien og pakkes inn i plast, eller den kan oppbevares i fryseren, for den tiner raskt. Glasert med firkløverglasur smaker kaken nydelig som den er, men kan også serveres sammen med pisket krem eller iskrem. Hjertefasong gir ekstra vakker kake, men kaken kan også stekes i rund form.

Kategorier: Nøttekaker
18.04.2006

En frisk og alldeles nydelig variant av "Verdens Beste" får du dersom du fyller den med hermetiske fersken i tillegg til vaniljekremen! Se også "Verdens Beste med mandarin", "Verdens Beste med bjørnebær" og "Verdens Beste med jordbær".

Kategorier: Andre festkaker
18.04.2006

"Mandelkrans" er en kjempegod hvetekrans, som er fylt med hjemmelaget makronmasse. Kransen får lekkert utseende ved at deigen tvinnes sammen slik at fyllet synes. "Mandelkrans" pyntes med hakkede mandler og perlesukker.

Kategorier: Gjærbakst o.l.

Sider