Arkiv: juni 2007

27.06.2007

"Amerikanske pannekaker" er små, tykke og DEILIGE pannekaker!!! Serveres tradisjonelt til frokost med lønnesirup (og bacon!), men de er også gode med sukker, syltetøy, rømme og bær.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
27.06.2007

"Bringebærscones" er raske å lage og smaker nydelig til ettermiddagskaffen nå på sommeren. Jeg elsker bringebær, så disse "Bringebærsconesene" er perfekte for meg, men du kan bytte ut bringebærene med andre typer bær hvis du foretrekker det (se for eksempel "Blåbærscones"). Oppskriften gir 10 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
27.06.2007

Her har du nydelige og sommerlige "Blåbærscones" laget med havregryn, vaniljeyoghurt og friske blåbær. Du kan bytte ut blåbærene med andre typer bær, se for eksempel "Bringebærscones". Oppskriften gir 10 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
27.06.2007

Dette er en genial langpannekakeoppskrift! Kakerøren blandes sammen i en fei, og kaken kan dekkes med det du måtte like av nøtter, bær eller fruktbiter. Kaken på bildet er drysset med perlesukker og hakkede valnøtter. Se også "Kulturkake i langpanne" og "Kulturkake med kokos". Oppskriften passer til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
27.06.2007

Her har du en svensk oppskrift på en enkel, men veldig god formkake som inneholder hakket, hvit sjokolade.

Kategorier: Formkaker
26.06.2007

"Matkake" er en enkel og grei hverdagskake. Kaken er myk og strøs med sukker og kanel. Oppskriften gir høy kake om den stekes i liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
23.06.2007

Dette er en veldig spesiell og veldig god kake, som består av en mandelsmuledeig med et deilig fyll laget av svisker og mørkokte epler.

Kategorier: Andre festkaker
22.06.2007

"Plommemuffins" er lette å lage, og de er stekt på under halvtimen! Det at plommene dyppes i sukker- og kanelblanding før de stikkes ned i deigen gir ekstra nydelig smak! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
21.06.2007

Bunnen på denne nydelige iskaken består enkelt og greit av peanøtter. Sammen med sjokoladen på toppen, gir dette kaken en smak som gir assosiasjoner til sjokoladen Snickers. Kjempegodt!

Kategorier: Iskaker
21.06.2007


Tanken var å lage en blid og morsom "Sjokoladekakesol" til min lille datters første barneselskap... Men etter at noen kommenterte kaken med at den var som hentet opp fra "De Dødes Tjern" og vedkommende til og med trakk noen frekke paralleller til den sinnsyke kunsten til Hundertwasser, er kaken omdøpt til "Sjokoladekakemonster".

Det er kanskje et snev av galskap over denne kaken, men den ble veldig god for det! Du kan jo se om du klarer å pynte frem en sol med et litt vennligere uttrykk selv... Smile

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider