Arkiv: april 2011

26.04.2011

Enda en supergod oppskrift fra berømte "Hummingbird Bakery"! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
25.04.2011

"Hummingbird Bakery" som ligger i Portobello Road i London startet opp i 2004 og har etter hvert blitt et av verdens mest berømte bakerier! "Hummingbird Bakery" er først og fremst kjent for å ha gjort amerikanske kaker, slik som cupcakes, apple pies, cheesecakes og brownies, virkelig populære i England. Ikke mindre berømt har bakeriet blitt etter at det nylig har utgitt oppskriftsboken sin på utallige språk - også norsk. Selvsagt har jeg anskaffet meg boken og begynt på prosjektet med å bake meg igjennom de fristende oppskriftene. Her er superlekre "Vanilla Cupcakes" fra Hummingbird Bakery. Mmm veldig gode! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.04.2011

En flott sjokoladekake hører påsken til!

Kategorier: Sjokoladekaker
20.04.2011

Fantastisk skjønne cupcakes med smak av vanilje, sitron og lime!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.04.2011

Her har jeg kombinert to favorittoppskrifter: myke sitronmuffins og på toppen en kjempediger topp med min yndingsmarengskrem... nam:-)

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.04.2011

Lyst til å lage påskecupcakes med fasjonabel look;-) Da kan jeg anbefale deg å bake disse myke sjokoladecupcakesene og sprøyte på med luftig, gul marengskrem. Himmelsk god smakskombinasjon! De nydelige blomstene jeg har pyntet med er laget av hvit sjokolade. Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.04.2011

Så herlig med påske dere! Selv sitter jeg på en veranda på Vestlandet og ser utover fjelltopper, blå fjord, blå himmel og sne om glitrer i solen...:-) "Påskecupcakes" kan jo lages i utallige varianter, men jeg synes det passer ekstra godt med sitronsmak. Her har jeg laget sitroncupcakes dekket med kjempegod sitronfrosting. Pyntet med mine yndlingspåskeegg fra Anthon Berg. Det kommer snart oppskrift på cupcakes med vanilje, sitron og lime og med sjokolade og fantastisk gul marengskrem... GOD PÅSKE!!!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.04.2011

"Mandarin Cake Balls" er nydelige munnfuller med frisk og god mandarinsmak. Jeg har brukt en myk kake med hvit sjokolade og litt appelsinjuice som base og blandet med kremost mandarin og noen hakkede mandariner. Kakekulene dyppet jeg i oransje sjokolade med vaniljesmak og drysset deretter på noen søte, små sukkerkuler. "Cake Balls" ligner på konseptet "Cake Pops", men i stedet for å stikke kakekulene på pinner, legger man dem i små minipapirformer .... her for anledningen med stilig leopardmønster;-)

Kategorier: Småkaker
19.04.2011

Dette er lekre saker kan jeg fortelle deg:-) "Foxy Lemon Cupcakes" har jeg kalt disse fantastiske sitroncupcakesene som jeg har dekket med supergod sitronfluff-frosting laget med Fox-karameller. Virkelig nydelig og frisk smak på kremen! Perler og spiselige diamanter på toppen må til for å gi ekstra glam:-) Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
18.04.2011

Oppskriften gir 12 alldeles skjønne cupcakes!

Kategorier: Muffins/Cupcakes

Sider