Arkiv: juli 2011

21.07.2011

"There is a charm about the forbidden that makes it unspeakably desirable."

(Mark Twain)

Denne fristende, franske luksuskaken lages med masse mørk sjokolade og er syndig og usannsynlig deilig! Oppskriften er til stor langpanne.

21.07.2011

Hasselnøtt og nougat er en nydelig kombinasjon! Her i deilige muffins som får ekstra lett og myk konsistens fordi de lages med maizena i stedet for hvetemel. Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
12.07.2011

Kjempenydelige blåbærcupcakes med ostekrem! Love it!  *heart* Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
12.07.2011

Dette er herlig, lettlaget sommermat! "Stor blåbærpannekake" stekes i stor langpanne og er ferdig i en fei! Drysses med sukker og nytes nystekt!

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
12.07.2011

Sommerstemning med nystekte vafler og rørt jordbærsyltetøy! Alle barn elsker vafler, og dette er en enkel, passe stor oppskrift som de selv kan prøve seg på. Vaffelen du ser på bildet ble stekt av min 7 år gammel datter og smakte "superkjempegodt"!  Tongue smile  Oppskriften gir 10 vaffelplater.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
12.07.2011

Skjønne sommermuffins! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
05.07.2011


Godt sagt: "Deep summer is when laziness finds respectability" (Sam Keen).

Så utrolig deilig med sommerferie!

Her har dere en herlig, sommerlig variant av "Skolebrød med bringebær".  Jeg har fylt skolebollene med bringebærsyltetøy i tillegg til hjemmelaget vaniljekrem som gir aller best smak!

Sommerlig nytelse!  Tongue smile

Kategorier: Gjærbakst o.l.
02.07.2011

Hjemme hos meg går det store mengder lime både når jeg lager mat og drikke - nesten alt blir bedre med en liten skvis med lime skal jeg si deg  Teeth smile

Her har jeg brukt revet limeskall, presset limesaft og sukker som fyll i hveteboller og i tillegg glasert med tynn melis- og limesaftglasur. Supernydelige, myke boller med akkurat passe søtsyrlig limesmak!

Kategorier: Gjærbakst o.l.