Arkiv: september 2011

29.09.2011

"Variety is the soul of pleasure"

(Aphra Behn)

"Verdens Beste" (også kalt "Kvæfjordkake") er en av Norges aller mest populære kaker, som faktisk kan varieres på flere forskjellige måter. Du finner allerede fra før mange varianter av kaken her på www.detsoteliv.no. Dette er kanskje den aller mest spennende varianten jeg har smakt! En HELT VIDUNDERLIG GOD sjokoladekakevariant av "Verdens Beste"! I stedet for den tradisjonelle, lyse kakebunnen er det her myk sjokoladekake som dekkes med marengs og hakkede hasselnøtter. Kaken fylles med masse søt, luftig, pisket krem. REN NYTELSE!

Ønsker dere alle en herlig helg! Teeth smile

28.09.2011


"Behind every successful woman is a substantial amount of coffee."

(Stephanie Piro)

He-he, hvis det er veien til suksess, så gjerne for meg  Smile  Jeg tipper da at en suksessful kvinne vil like å forsyne seg med en fantastisk "Coffee Cupcake" også  Wink  Vi snakker myke muffins med espresso, kakao og hakkede mokkabønner som er toppet med kremete frosting med kaffesmak. Mmmm....

Oppskriften gir 12 stk fantastiske cupcakes.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
27.09.2011

"Food can either impress or give pleasure. It's far easier to impress someone than to give them pleasure."

(Nigella Lawson)

Jeg kan som oftest gi min hjertelige tilslutning til sitatene som kommer fra Nigella, og det gjelder definitivt også dette! Her har du en ekte Nigella-oppskrift på "Pumpkin Pancakes with Sticky Maple Pecans" hentet fra boken "Nigella's Christmas". Og i tråd med sitatet er dette skikkelig fristende saker, selv om det kanskje ikke er så avansert å lage. Pancakes beregnet på ekte livsnytere kan vi vel si  Yum  Oppskriften gir 25 stk.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
05.09.2011

"Contentment is natural wealth, luxury is artificial poverty."

(Sokrates)

Ja, det er de enkle gleder som gjør at man føler seg tilfreds - slik som en nydelig, varm og nystekt "Eplekake med krydder" når det er høstvær og regner ute!  Yum

Kategorier: Formkaker
03.09.2011

Så er det helg igjen - og en super unnskyldning til å kose seg litt ekstra  Wink

Her er en lettlaget og kjempenydelig rullekake som består av myk, luftig sukkerbrød og Nutella i fyllet. Populær kake hos barn (og hos bestefedre har det vist seg  Smile )

Kategorier: Rullekaker