Arkiv: oktober 2011

29.10.2011

I dag kan jeg by dere på superluksuriøse "Brownies med pistasjnøtter". Browniesene blir ekstra gode fordi de dekkes med deilig glasur laget av mørk sjokolade, crème fraîche og lønnesirup. På toppen av glasuren drysses masse hakkede, pistasjnøtter, som gir lekker, grønn fargekontrast på de mørke browniesene! Oppskriften er til liten langpanne.

26.10.2011

I have a pure and never-ending love for chocolate!

Denne oppskriften på "Adorable, Lovable Chocolate Brownies" inneholder både smeltet mørk sjokolade og kakao, som gir helt fantastisk sjokoladesmak! Kjærlighetsmotivene kan kanskje bidra til litt hverdagsromantikk? ...  Wink  Oppskriften er til liten langpanne.

25.10.2011

Unn deg litt hverdagsluksus og nyt et herlig stykke "Brownies med Dumlekrem"!

24.10.2011

Her har du oppskrift på myke, tykke, deilige amerikanske "Pancakes" fylt med rennende, varm Nutella....

Fordi du fortjener det .. Angel smile

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
22.10.2011

"October is a symphony of permanence and change"

(Bonaro W. Overstreet)

Noe av det beste med oktober er alle de deilige eplene! Visste du at 17. oktober er Den store, norske epledagen? I anledning årets store epledag bakte jeg en STOR og SUPERDEILIG eplekake! Du kan enten bruke stor, rund form på 28 cm i diameter, eller liten langpanne som jeg har gjort her. Kaken har et deilig lag med epleskiver inni kaken og drysses med sukker, kanel og mandler på toppen. Serveres aller best helt nystekt med pisket krem som tilbehør.

Kategorier: Formkaker
21.10.2011

He-he Teeth smile  Søtt navn ikke sant?

Jeg digger denne lettvinte desserten fra Tine med vaniljekesam, knuste havreflarn og eplemos! Superenkel å lage og smaker deilig enten som dessert eller bare som kos.

10.10.2011

Når man lager denne kaken, skal man legge et lag eplemos med biter i midten. Eplemosen blander seg deilig med kakedeigen under stekingen og gjør den ferdige eplekaken myk og litt klissete og ekstra god. Smile  Noe for slikkmunner som deg og meg Yum

Kategorier: Formkaker
09.10.2011

En virkelig myk og nydelig banankake har du her, som er med kokos i kaken og toppet med herlig kokosmarengs! Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
09.10.2011

Dette er en deilig plommedessert som er en slags krysning av kake og pudding. Plommedesserten er smaksatt med mandler og kanel og serveres varm og nystekt - gjerne med en klatt vanijeiskrem ved siden av.

Superlettvint å lage og en nydelig måte å anvende høstens plommer på!

06.10.2011

Det nærmer seg igjen helgekos og i den anledning har du her denne ukes "weekend temptation" fra Det søte liv: Uimotståelige, store og utrolig myke "Karamellcupcakes med Dumlekrem"!

Kategorier: Muffins/Cupcakes

Sider