Arkiv: august 2012

30.08.2012

 

Et nydelig desserttips til helgen!

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Kategorier: Puddinger
29.08.2012

Tipset om denne oppskriften fikk jeg av en jente som heter Ann Kristin og som var min frisør et drøyt års tid. Ann Kristin er kjempepen, morsom, kjempeeffektiv, kjempekul og dødsskravlete:-) Kanskje litt stum de første minuttene hun så meg sitte og skrive intenst på kakeoppskrifter Laugh , men etter at vi ble litt bedre kjent måtte jeg jo fortelle henne om min lidenskap for kaker og dermed var saken oppklart. Det var min tur å bli paff da jeg skjønte at Ann Kristin hadde superpeiling på kaker og desserter og begynte å vise meg bilde av Hello Kitty kaken sin på mobilen. Vel, dessverre har Ann Kristin flyttet på seg og er ikke lenger frisøren jeg bruker, men oppskriften hennes på "Himmelsk krem" har jeg spart på. Og ikke la deg skremme av oppskriften, for som Ann Kristin påpekte til meg høres det jo absolutt ikke godt ut med krem, melonyoghurt, firkløver og ...fruktcocktail !!! Men du MÅ PRØVE det likevel, for alle liker det! ... Jeg var skeptisk, men må innrømme at dette var veldig godt!

Så nå er det din tur å prøve!

Kategorier: Kremdesserter
28.08.2012

Denne kaken har deilig smak og fristende utseende.. Heart  En spennende variant av ostekake med sjokoladebunn laget av knuste Oreokjeks og lekkert, tykt lag jordbær på toppen.

En kake til alle anledninger!

27.08.2012

JA - VI SNAKKER OM 24 LAG - 12 lag sjokoladekake og 12 lag sjokoladekrem!!!

En fantastisk myk, mørk og SPEKTAKULÆR kake!

Enjoy! Icon e biggrin

Kategorier: Sjokoladekaker
24.08.2012

Lyst på deilig sommerdessert?

Rips og vanijesaus!

Kategorier: Frukt og bær
23.08.2012

Jeg vil tro at de fleste jenter vil falle pladask for denne rosa drømmen av en kake!

"Prinsessens marengskake" er basert på en rund versjon av "Verdens Beste" som du finner her på Det søte liv, men jeg har farget marengsen rosa og fylt kaken med friske bringebær og rosa pikekyss i tillegg til søt, luftig krem med vaniljesmak. Mmm... "Strawberry Macarons" som jeg har brukt som pynt finner du også oppskrift på her på Det søte liv, og gjør at kaken virkelig får utseendet med seg:-)

Ønsker dere alle en deilig helg!

 

 

23.08.2012

I morgen, 24. august, er det "National Waffle Day" i USA. Man markerer da at det første vaffeljernet ble patentert i USA. Dermed har du altså en GLIMRENDE ANLEDNING til å lage vafler til fredagskvelden i morgen.  Tongue smile

Her har du oppskriften på "Vafler fra Sjømannskirken i Los Angeles" som gir myke og kjempegode vafler!

 

 

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
22.08.2012

Aldri en tur til Paris uten å sitte på utekafé og nyte en caffe latte sammen med en "Clafoutis aux abricots"!

Det er lett å lage den samme stemningen hjemme. Her er oppskriften!

21.08.2012

En drøm av en ostekake!

 

 

 

20.08.2012

Yum yum give me some!  Dette er sykt gode cookies med Nutella og chocolate chips!!

Kategorier: Småkaker

Sider