Arkiv: juni 2019

26.06.2019


Da jeg postet oppskriften på superpopulære Sandwich-is med browniekake og vaniljeis for et par dager siden, lovte jeg dere å raskt også gi dere oppskriften på den andre varianten jeg testet ut med browniekake og jordbæris.  

Her er den!

Helt utrolig gode sandwich-is med seig og deilig sjokoladebrownie som holder seg myk også i fryseren, og søt jordbæris, som du nå på sommeren kan lage med nydelige, norske jordbær. 

  Heart  Heart  Heart 
 

25.06.2019


Nydelig, lettlaget sommerdessert! 

Oppskriften kom jeg på da jeg lagde lokket til Ostekake med rabarbra og jordbær.

Nå doblet jeg oppskriften og fikk 4 gode dessertporsjoner som jeg serverer med hjemmelaget vaniljesaus.

24.06.2019


Hei,

Her skal du få oppskriften på noen fantastiske hvitløksbrød som jeg hadde stor suksess med i helgen! 

Dette er små, superherlige, knuteformede hvitløksbrød som er basert på en populær, amerikansk oppskrift på "Garlic Knots".

De er nesten som små hvitløksboller, som er både søte, salte, litt fete og enormt gode! 

Det er et poeng at du lager dem små, for da får du frem den gode smaken som finnes på overflaten av hvitløksknutene. De pensles nemlig to ganger med hvitløks- og persillesmør. Så kan du heller forsyne deg mange ganger...  Smile 

Kategorier: Gjærbakst o.l.
23.06.2019

Annonse: Le Creuset

God midtsommeraften, kjære følgere! 

Ja, det er nå de norske kveldene og nettene er på sitt aller fineste! 

Jeg har hatt koselig besøk i dag og er nå straks klar for å nyte kvelden ute på verandaen. 

Først vil jeg imidlertid tipse deg om en deilig sommerkake.  Denne rullekaken består av bløt vaniljemarengs, fløtekrem, søte jordbær og deilig karamell og er EN DRØM AV EN KAKE!

Jeg bruker vakkert servise fra Le Creuset i hvitt og rødt, som passer spesielt godt til denne kaken her.

Kake som gir herlig sommerfølelse!

Kategorier: Rullekaker
22.06.2019


Hjemmelagde sandwich-is er kjempepopulære å ha i fryseren!

Sandwich-is kan varieres med ulike typer kakebunner og iskrem.

Her har jeg laget en variant som består av supergod, seig brownieskake som jeg har fylt med vaniljeis og «chunky» sjokoladebiter.

FANTASTISK DEILIG! Yum  

Sandwich-isene kan oppbevares i fryseren gjennom sommeren og hentes frem når du får lyst på noe skikkelig godt!

21.06.2019

 

Hei!  Heart  

Lyst på hjemmelaget bringebæris til helgen?  Yum  

Hjemmelaget iskrem kan lages på 1-2-3 og med få ingredienser, og du trenger slett ingen iskremmaskin til denne oppskriften. Basisen for denne deilige iskremen er kun kremfløte og søtet, kondensert melk. Smaken kan varieres etter det du liker best. Her har jeg tilsatt bringebær, som gir en lyserosa iskrem som smaker nydelig!

Kategorier: Iskrem
18.06.2019

Hei!

I sommermånedene vi har foran oss frister det med søte, friske jordbær. Aller best er det med norske jordbær, som er ekstra søte, saftige og røde tvers igjennom! ♥ 

Det er også nydelig å bake med jordbær. Her har jeg blandet masse små jordbærbiter i en deilig vaniljekake. Den ferdigstekte kaken dekkes med en silkemyk, hvit krem som er en blanding av ostekrem og fløtekrem. Kakebitene pyntes med friske jordbær og blir kjempesøte.

Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
17.06.2019

Hei,

Her på kommer noen sunne, raw lakriskuler, som passer perfekt for deg som liker smaken av lakris,  og som dessuten liker å kose deg med næringsrike søtsaker som er bra for kroppen.

Du lager dem på null komma niks, og de er kjempegode! 

Kategorier: Konfekt
16.06.2019


Hei,

Håper du har hatt en finfin helg! 

Jeg har bakt med rabarbra igjen, og denne gangen er det en rabarbra-"galette". Galette er en fransk terte som stekes direkte på stekeplaten og som kan varieres i det vide og det brede. Du finner fra før av mange varianter av galette her på Det søte liv (se alle samlet HER), så som du skjønner er dette en kake som jeg synes er veldig kjekk å lage!  Smile

Jeg liker å ha enten syltetøy, vaniljekrem eller noe annet fyll under frukten/bærene jeg legger på deigen slik at terten blir saftigere og mer smakfull. Denne gangen valgte jeg å legge et fransk mandelfyll ("frangipane") under rabarbrabitene. Rabarbra og mandler smaker veldig godt sammen, så denne kaken ble en suksess.

Serveres varm og nylaget med vaniljeis! 

Kategorier: Paier/Terter
13.06.2019


Hei,

Her skal du få en litt original vri på en klassisk ostekake.  Jeg toppet kaken med hjemmelaget rabarbralokk, som smaker fantastisk sammen med ostekaken. I tillegg til rabarbra har jeg brukt litt jordbær, som gir sødme og sikrer vakker, lyserød farge på kaken. 

En særdeles nydelig ostekake! 

Kategorier: Ostekaker

Sider