Boksignering i Tromsø!

Portrettfoto: Christina Børding


Jeg gleder meg til å besøke Norli Nerstranda i Tromsø på fredag 24. november!

Det blir boksignering og kakeservering fra kl 12-14, og jeg er også i bokhandelen mellom kl 17-18.

Dette er en fin anledning til å kjøpe en signert kakebok i julegave - til deg selv eller noen du kjenner som liker seg på kjøkkenet.

"Det søte liv - Kaker for enhver smak" inneholder over 200 kakeoppskrifter, sortert på 10 forskjellige smakskapitler: Vanilje, Sitrus, Bær, Frukt, Kaffe, Sjokolade, Karamell, Nøtter, Krydder og Lakris.

Håper du vil komme innom, smake litt kake og hilse på meg. Det blir også utlodning av bøker. Har du bakespørsmål, svarer jeg så godt jeg kan. Og har du kjøpt boken min fra før (eller den forrige boken), er det bare å ta den med deg hvis du vil ha den signert. 

  Smile 

Bloggkategori