Eksklusivt supertilbud på Tara Smak til lesere av Det søte liv!

Sponset innlegg.

Jeg har vært fast leser av Tara Smak så lenge jeg kan huske! Det er alltid en glede å få dette matbladet i posten, spennende å se hvilke oppskrifter som er valgt ut og ikke minst la seg friste av de überlekre matbildene. Det er kanskje særlig matbildene som gjør at jeg er så begeistret over Tara Smak - det er alltid store, blanke nærbilder med sterke farger, som gir deg følelsen av at det bare er å strekke hånden etter og forsyne seg av det som er på bildet.

Jeg ble derfor nokså paff da Tara Smak kontaktet meg for et par dager siden, og sa at de likte bloggen min og at de ville tilby mine lesere et eksklusivt supertilbud på bladet! I tillegg spurte de om jeg kunne tenke meg å bake en kake fra bladet og blogge om det..

Haha, ikke særlig vond å be der, for å si det slik... Grin

Lurer du på hvordan det gikk?

 

Vel først litt om dette eksklusive tilbudet:

Fra og med i dag i og en måned fremover kan dere tegne abonnement på Tara Smak til 56 % prisrabatt for 3 utgaver!!!

Disse 3 utgavene får du for kun kr 99,50. Vanlig pris er kr 225,-.

Du kan benytte deg av dette gode tilbudet ved å gå inn på bestillingsskjemaet du finner HER.

Eller du kan klikke deg inn på det samme bestillingsskjemaet via annonsen som du finner i høyre kolonne på Det søte liv og som kommer til å stå der hele måneden dette tilbudet varer.

 

BESTILL HER

 

Det er ingen forpliktelser forbundet med dette tilbudet, og du står fritt til å si opp abonnementet etter at du har fått de første 3 matbladene til under halv pris. Hvis du velger å fortsette abonnementet, vil du fortsatt nyte godt av rabattert pris på kr 199,- i forhold til butikkpris på kr 225.

Men røverkjøpet er de 3 første utgavene for kr 99,50!

Enn så lenge er dette et tilbud eksklusivt for lesere av Det søte liv! 

Noe å benytte seg av!  Smile   Thumbs up  

Jeg ville i hvert fall hoppet rett på dette tilbudet - hadde det ikke vært for at jeg allerede abonnerer på bladet.  Grin

 

Men så altså over til det lille spørsmålet om jeg kunne tenke meg å bake en kake fra bladet...

Selvsagt sa jeg ja, og planla gårsdagen som bakedag. Da jeg kom hjem fra jobb, hentet jeg frem siste utgave og begynte å bla i det. Å, hva skal jeg velge..? Det tok meg ca 1 minutt å finne 3 kaker jeg bare MÅTTE teste.

Så tittet jeg tilfeldigvis i et tidligere Tara Smak fra i sommer som lå i samme bunke, og mine øyne falt på en blåbærkake jeg bare ikke kunne velge bort. 

 

JA - SÅ DET HELE ENDTE MED AT JEG BAKTE INTET MINDRE ENN 4 KAKER FRA TARA SMAK I GÅR KVELD  Icon e biggrin

snakk om å være skada...  Grin

Men jeg angrer ikke på en eneste en!
 

Her er hva jeg valgte ut:

 

1.  Myk marengs-rullekake med tropisk frukt og lime-mascarpone

Dette var førstevalget - helt klart!

Maken til fristende bilde og spennende oppskrift.

 

 

Kaken består av en marengsrullekake laget etter de samme prinsipper som Pavlova, ved at marengsen tilsettes litt eddik og maisenna for at den skal holde seg myk.

Fyllet var noe av det aller beste jeg har smakt. I stedet for pisket krem, fylles denne rullekaken av en blanding av creme fraiche og mascarponeost. Det var rett og slett utrolig godt, og en deilig avveksling til kremsmaken. I fyllet skulle det dessuten være massevis av små biter tropisk frukt: jeg brukte mango og papaya. På toppen helles pasjonsfrukt.

Mmm... kaken ble bare såååå god!

Her ser dere bilde av min versjon av kaken:

 

 

2.  Muffins med blåbær og banan

Disse muffinsene valgte jeg først og fremst fordi oppskriften så så genialt enkel ut. Og det var den også!

Men jeg ble overrasket over muffinsene ble så fantastisk gode som de ble! Det lille drysset med havregryn på toppen gjorde seg virkelig godt!

Her er muffinsene slik de er avbildet i bladet:

 

 

Og her ser dere hvordan mine muffins ble:
 

NAM!

 

3.  Hvit sjokoladekake med blåbær og sitron

Dette er oppskriften jeg fant i Tara Smak fra i fjor sommer. Igjen fikk jeg veldig lyst til å lage kaken fordi oppskriften virket så enkel og grei, samtidig som at bildet fristet veldig.

Kaken levde definitivt opp til forventningen. Ektremt rask og lettvint kake å lage, som en hvit konfektkake. Men dette med å tilsette revet sitronskall og friske blåbær gjorde susen sammen med den søte, hvite sjokoladen.

Her er kaken i bladet:

 

 

Her er kaken jeg lagde:

 

 

4.  Crème brûlée med pasjonsfrukt

Det siste valget ble en Crème brûlée med pasjonsfrukt.

Oppskriften var veldig praktisk å velge siden jeg hadde 10 eggeplommer til overs etter å ha laget marengsrullekaken.

Omtenksomt nok er det derfor i bladet presentert en oppskrift rett ved siden av som viste hvordan disse eggeplommene kunne benyttes.

Og det var jammen meg en lur måte å benytte eggeplommer på..!  Smile


FOR EN NYDELIG DESSERT!

 

Her er bildet i bladet:

 

 

Og her ser dere bilde av min:

 

 

JA, SÅ NÅ HAR JEG FÅTT MEG 4 NYE FAVORITTOPPSKRIFTER TAKKET VÆRE TARA SMAK!  Heart

Oppskriftene på disse 4 tingene med flere bilder av det jeg lagde kommer i løpet av helgen.

 

Jeg kan som sagt anbefale dere varmt å bli bedre kjent med dette flotte matmagasinet!

Bruk BESTILLLINGSSKJEMA HER eller klikk på annonsen i høyre kolonne.

 

♥ ♥ ♥ ♥

Bloggkategori