Giveaway på 5 stk Wilfa Hearts vaffeljern – HVA HAR DU PÅ HJERTET?

Annonse: Wilfa

Hei!

Det er så stas å kunne formidle flotte givaways til dere som følger meg på Det søte liv. Og i dag er jeg virkelig stolt over hva jeg kan dele ut til fem av dere! Smile 

Wilfa lanserer nemlig nå et helt nytt vaffeljern som heter Wilfa Hearts.

 

 

Dette vaffeljernet har mange finesser, unikt gode stekeegenskaper, og er absolutt noe helt for seg selv!

Bare hør her:

♥ Wilfa Hearts har luftspalter som slipper ut fuktig damp under stekingen, som sørger for at vaflene blir stekt, og ikke kokt!

♥ Wilfa Hearts har ekstra kraftige varmeelementer i mer avansert mønster, som sikrer effektiv og jevnere steking.

♥ Vaffeljernet har tykt støpejern og helt spesielle innvendige koniske plater som gjør at vaflene blir jevnt tykke og jevnt stekt, og at de slipper jernet lett når de er ferdigstekte.

 

 

♥ Apropos ferdigstekte – det får du nemlig beskjed om av vaffeljernet selv, som piper klart og tydelig når tiden du har stilt inn er ferdig. Jeg stekte Pepperkakevafler her forleden og stilte da vaffeljernet inn på 6. Hver gang jernet pep, kunne jeg gå bort til vaffeljernet og ta ut en perfekt stekt vaffel! Og jeg fikk både ryddet og ordnet på kjøkkenet mens vaflene stekte, fordi jeg kunne stole på at vaffeljernet ga lydsignal når det skulle. Smile 

♥ Det følger dessuten med en øse spesielt beregnet på dette vaffeljernet, som sikrer akkurat passe mengde vaffelrøre til hver vaffel. Dermed får du jevn tykkelse på vaflene og det skjer ikke lenger at vaffelrøre tyter ut av vaffeljernet under stekingen.

 

 

Vaffeljernet fås blant annet kjøpt i butikkene til Elkjøp og er et spennende julegavetips!

 

 

Du har nå muligheten til å delta i denne giveawayen og få et Wilfa Hearts vaffeljern tilsendt hjem til deg helt gratis.

 

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å kommentere til dette innlegget før søndag 17. desember 2017 kl 21, og jeg vil da at du i kommentarfeltet skal svare meg på “Hva du har på hjertet”!

– Altså fortell meg hva du liker aller best å ha på vaffelhjertene når du spiser vafler Smile  

Personlig liker jeg vaffelhjertet mitt aller best med rømme og jordbærsyltetøy (men jeg er faktisk også glad i å gomle på vaflene helt naturell Wink )

Nå vil jeg høre hva DU liker best å ha på vaffelhjertene!

Jeg trekker 5 vinnere etter kl. 21 på søndag 17. desember 2017, som får hvert sitt Wilfa Hearts vaffeljern tilsendt helt kostnadsfritt. Det er også mulig å kommentere på facebook og på instagram.

Vinnerne annonseres her på bloggen samme kveld, og må sende meg epost til kristine@detsoteliv.no med navn og adresse innen 1 uke, ellers bortfaller gaven. Jeg videreformidler denne informasjonen til Wilfa som sørger for å sende vaffeljernet direkte til vinnerne.   

Så la meg nå få vite:

Hva du har på hjertet?

 

Lykke til alle sammen!  Smile chrome 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Innlegget er skrevet som del av mitt samarbeid med Wilfa Norge AS. Du finner Wilfa på facebook her og på instagram som @wilfanorge.

 

Bloggkategori

193 kommentarer

Det beste jeg vet er med Mager kesam og boysenbær syltetøy eller bringebær syltetøy. Liker også veldig godt enten brunost eller is (kaffe is)

Det beste jeg vet på vafler er jordbær- eller bringebærsyltetøy med rømme og et dryss kanel. Mmmm
Eller bare deilig salt smør; Bremykt som smelter på nystekt vaffel.

Selvplukket moltebærsylte, nyrørt jordbærsylte, eller trollkrem laget med ripsbær, Nam :-)

Vafler med brunost eller blåbær er digg. Kombinasjon av brunost og blåbær smaker godt det også.

Favoritten er hjemmelaget bringebær eller jordbær syltetøy. Favoritt nr 2 er vaniljeis

Jeg synes det er best med hvitost på vaffelen min,men smakte soft is på vaffel en gang jeg var på sørlandet og det var også veldig godt som dessert :-) Hadde passet bra å vinne et vaffeljern nå da mitt gamle ble ødelagt. :-*

Jeg liker dem aller best bare som de er :) Av og til med sukker ,men som regel tar jeg dem bare uten noe som helst ekstra ,synes vaffelsmaken i seg selv alene er det beste ;)

Jeg liker mye forskjellig på vafla. Syltetøy og rømme, nugatti, sukker og smør, ost og smør eller egg og kaviar.

Det er sikkert kjedelig, men jeg MÅ ha brunost (nærmere bestemt (helst) fløtemysost, men kan også gå med Geitost eller Gudbrandsdalsost) <3
KAN selvfølgelig spise både med rømme eller hvitost, ALDRI med syltetøy, men som sagt er det brunost som er mitt HJERTE nærmest <3

Jeg kommer fra Slovakia og vi spiser ikke så mye vafler vi har pannekaker, men! Når jeg kom til Norge og fant ut at dere har vaffeljernet ville jeg ha en fra den tida ❤️❤️❤️ jeg liker mest å ha dem med jordbærsyltetøy, rømme og brunost eller bare med nutella ❤️ vafler smaker myeeeee bedre enn pannekaker oh det blir så deilig hvis vi vinner en! lykke til alle!

Det beste å ha på vaffelhjerte er rømme og rørte bær

Når det er kosetid er det rømme og blåbærsyltetøy som gjelder, samt et par hjerter med brunost. Til hverdags bruker jeg jernet til å lage grove hjerter toppet med gulost og agurk

På hjerte mitt er det plass til både brunost, jordbærsyltetøy og rømme. Men oppdaget for ikke lenge siden at blåmuggost passer utmerket på litt grove vafler <3

Jeg synes vafler smaker aller best akkurat slik de er - men de må være helt nystekte og sprø, altså bør de spises like etter de er tatt ut av vaffeljernet. Videre smaker vafler absolutt best når de nytes sammen med gode venner og familie! Fortreffelig!

Nystekte, varme vafler med smør og sukker som smelter☺️Og rømme+ Hjemmelaget ordbærsyltetøy ☺️

Det jeg har på hjertet er rømme og jordbærsyltetøy. Viktig at jordbærsyltetøyet er most med stavmikseren for å en skikkelig god smak!

Det aller beste er på ferske varme vafler er godt smør som smelter litt på vaffelen, og sukker :)

Det jeg liker aller best, men aldri spiser, er smør og sirup! Men det er jo ALT for usunt, så da blir det stort sett andre ting. Synes det smaker deilig med is til.

Åi dette vaffeljernet var fint! Ønsker meg! Kunne ikke finne det på elkjop.no så håper jeg vinner det :D

Jeg elsker nystekte vafler og liker best smelta smør og sukker eller bringebærsyltetøy og rømme på. Eller brunost og eplestyltetøy og kanel. Eller vaniljekesam og friske bær. Åh, elsker vafler :D

På hjertet har jeg selvplukket, rørt syltetøy - rødt, blått, sort eller gyllengult. Nå lager jeg kransekaken din, og i morgen har jeg bursdag. Nytt vaffeljern ville vært en hjertelig overraskelse på dagen

Stort sett ordbærsytetøy og rømme, men har blitt inspirert av en venninne til å spise vaffel med hvitost også :-) Veldig godt!

Brunost og hjemmelaget jordbærsyltetøy, men også når jeg ikke har noe på hjertet i det hele tatt

ønsker meg et nytt vaffeljern :-) håper å bli en av de heldige som vinner denne gaven :-)
vaffel med smør og brunost er aller best

Jordbærsyltetøy og bringebærsyltetøy sammen med rømme..nam nam

Bringebærsyltetøy, men jeg har ikke lenger et hjerte, det slutta å virke, så det hadde vært fint med en ny hjertelager til jul :-)

Bringebærsyltetøy, men jeg har ikke lenger et hjerte, det slutta å virke, så det hadde vært fint med en ny hjertelager til jul :-)

Smør og brunost eller rømme og sukker. Det er et hjertehulrom hos meg siden jeg har anoreksi og ikke kan spise vafler, men jeg har så utrolig lyst til å få meg vaffeljern igjen og prøve meg forsiktig frem. Håper jeg tas med i vurderingen.

Finnes ikke noe bedre en nystekt vafler med helt fersk Norvegia gulost på<3

Rett fra jernet, med smør som smelter :-)
Nyrørt bringebær- eller jordbærsyltetøy er også godt.

Brunost eller bringebærsyltetøy.

Mannen min liker utrolig nok kaviar og majones best på vafler. Selv er jeg mer tradisjonell, og det beste er nok nyrørte blåbær eller tyttebær og rømme.

Best med pisket kremfløte med litt vaniljesukker strødd oppå. Nammis. Det vaffeljern med egen øse ser genialt ut da slipper man bruke en stål øse som skraper og ødelegger vaffel jernet. Genialt. Hadde blitt veldig glad om jeg var den heldige.

Brunost eller hjemmelaget syltetøy Superfint vaffelhjern som hadde kommet fint med ☺️

Det aller beste er hjemmellaget jordbærsyltetøy og Mmmm!

Det beste jeg får på et vaffelhjerte er en god rømme og hjemmerørte bringebær.

Fløtemysost og hjemmelaget blåbærsyltetøy eller jordbærsyltetøy - begge deler en personlig miks av rørt/kokt og frossen - veldig lite sukker men nydelig ( Kailln vil ha rømme istedenfor brunost) Han er forresten veldig flink til å steke vafler når han har "pipejern". Han satt på terrassen i Tyrkia og stekte over 50 plater til samling ved bassenget, og leste bok :) . Ønsker meg et slikt jern hjemme også - da steker han her også <3

Jeg liker best hjemmelaget jordbærsyltetøy og graddost på mine hjerter
Å da jeg nå blir alenemor med 3 vaffel glade gutter har det vært supert å vinne vaffeljern❤️
Ønsker deg ei riktig god jul❤️
Klem fra Caroline

Smør må til, og ellers er det mest brunost jeg bruker, men også ofte jordbærsyltetøy. Søst og annen gomme er også godt. Har gode minner også fra en gang jeg fikk servert vafler med rømmegrøt

Om jeg må velge bare én av mine favoritt «pålegg» jeg digger å ha på vaffelen så må det nesten bli Tine meierismør. Smaken av det søte og det salte som smelter på tunga. :)

På vaffelhjertene MÅ jeg ha masse bremykt - med noen deilige skiver fløtemysost på. Smelter på vaffelen og smelter i munnen! Nyyytes <3

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift