Produkter på min ønskeliste hos Bakeren og Kokken - og Rabattkode til alle!

Produkter på min ønskeliste hos Bakeren og Kokken - og Rabattkode til alle!

12.12.2017

Annonse: Bakeren og Kokken

Hei,

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men så lenge det finnes kjøkkenbutikker, er det aldri noe problem å finne julegaver til meg! Smile  

I nettbutikken til Bakeren og Kokken er det så fantastisk mye fint, at jeg i grunnen ønsker meg alt som finnes der! For å gi litt veiledning til den som skal handle til meg, har jeg likevel satt sammen en ønskeliste over produkter jeg ønsker meg aller mest akkurat nå.

Så krysser jeg fingrene for at "noen jeg kjenner" leser dagens blogginnlegg her på Det søte liv... Wink 

 

Hovedgaven på min ønskeliste er en KitchenAid Classic i hvit.

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no
 

Joda, jeg har en KitchenAid fra før som jeg er veldig fornøyd med, men den er ikke i hvit - og det er bare et helt sykt bra tilbud på denne her hos Bakeren og Kokken akkurat nå (koster bare kr 2999,- mot vanligvis kr 4999,-).

Et KUPP med andre ord!

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

En annen ting jeg har ønsket meg lenge er kjeler i kobber! 

Jeg synes kobberfargen er så lekker og gjør kjøkkenet stilig. Om jeg hadde hatt nye kobberkjeler, tror jeg at jeg ville latt kjelene stå fremme på ovnen også når de ikke er i bruk, haha Smile

Kobberkjelene jeg ønsker meg mest er faktisk også fra KitchenAid (jeg visste ikke at KitchenAid var noe annet enn kjøkkenmaskiner, men det er jo helt feil for KitchenAid fører alt mulig av kjøkkenprodukter som du finner hos Bakeren og Kokken).

Denne kasserollen her i kobber tenker jeg for eksempel er utrolig anvendelig.

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

Ønsker meg også denne kjelen og stekepannen i samme serie. 

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

Jeg har også funnet denne litt større kjelen i kobber, som er av merket G.R.Y.M. - og som passer supert sammen med kobberkjelene til KitchenAid.

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

Kjøkkenet mitt ville fått en kraftig oppgradering med så fine kjeler og stekepanne!

Og ja, jeg har lenge siklet på en KitchenAid kjøkkenmaskin i kobberfarge også, men tipper at jeg kanskje må kjøpe meg denne selv ..  Wink

GOTTA LOVE THIS!   

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

En ting jeg virkelig trenger å få fornyet hjemme hos meg er stekepannene.

Jeg liker at stekepanner har en skikkelig godt teflonbelegg, som gjør at maten slipper lett uansett hva det måtte være. Nå har stekepannene mine hjemme blitt temmelig ripete, så det er på tide å skifte dem ut.

De nye stekepannene jeg ønsker meg (i tillegg til den kobberfargede fra KitchenAid) er stekepannene fra Scanpan.

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

Det jeg trenger er noen skikkelig gode bruks-stekepanner, dvs stekepanner som tåler å brukes hver dag, kjøres i oppvaskmaskin hver dag osv..

Jeg har hørt at disse pannene fra Scanpan brukes av mesterkokker og har kvalitet i verdensklasse, så de har jeg virkelig lyst til å prøve ut. 

 

På bakefronten har jeg fått med meg at den danske, kjente konditoren Mette Blomsterberg har kommet ut med mange forskjellige bakeprodukter som bærer hennes navn. (Å, det måtte vært drømmen å få utvikle og designe egne bakeprodukter...!)

Mette Blomsterberg baker mye og vet da hva som funker. - Slik som disse stilige dryppskålene for eksempel, som jeg synes ser utrolig smarte ut.

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no

 

 

Til sist vil jeg sette opp på min ønskeliste en vakker, kremhvit kjøkkenvekt i gammeldags retrostil.

 

Foto hentet fra bakerenogkokken.no.

 

Denne vekten er så fin at jeg definitivt ville ryddet plass til den på kjøkkenbenken!

 

 Heart

 

Ja, så nå krysser jeg fingrene for at det ligger noen harde pakker under juletreet i år også!  Smile

Ønsker du også å handle julegave hos Bakeren og Kokken (eller kanskje noe fint til deg selv), rekker du det fortsatt fint før jul. Det er så enkelt å handle på nett og så få alt sendt hjem.  Nå har du dessuten muligheten til å bruke rabattkoden 60 når du handler. Du får da en rabatt som dekker fraktkostnadene slik at du kan få pakken din sent hjem til deg med gratis frakt!  
 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeid med Bakeren og Kokken, en av Skandinavias ledende nettbutikker for kjøkkenutstyr til baking og matlaging. Produktene som jeg har fremhevet i dette innlegget er imidlertid plukket ut av meg selv. Dette er altså helt reelt produkter på min ønskeliste!  Smile 

 

12.12.2017
Bloggkategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter