Vinnere av Det søte liv-bøker!

Annonse: Adlibris

Hei!

Takk til alle dere som deltok på giveawayen på mine Det søte liv-bøker som jeg postet på fredag, og hvor jeg også ga dere noen tips på kokebøker hos Adlibris som kan egne seg godt som julegaver.

Det kom inn 137 kommentarer på bloggen, 146 kommentarer på instagram og over 1300 kommentarer på facebook. Jeg har trukket 2 vinnere som får tilsendt begge bøkene hver. 
 

Jeg trakk en vinner fra facebook:  Isabell T. Eriksen, som la igjen denne kommentaren 9. desember kl 10.07:
 

Elsker de tradisjonelle, men også de mer utradisjonelle oppskriftene du har her på hjemmesiden din. Har lenge ønsker meg kokebøkene dine - elsker å lese i kokebøker for å inspirere og plukke opp nyttige tips til egen baking, så disse bøkene hadde kommet godt med Smile

 

Og en vinner fra instagram:  @frurise som la igjen denne kommentaren 10. desember: 
 

Har brukt den første boken din masse i tillegg til bloggen. Ønsker å gi bort bok nr 1 i julegave og bok nr 2 til meg selv Smile Smile

 

Gratulerer til dere begge, som snart får 2 Det søte liv-bøker sendt hjem til dere!  Den første boken er en gave fra Adlibris, og den nyeste boken er en gave fra meg. Send meg en epost til kristine@detsoteliv.no, så jeg kan få adressene deres. 


SNART NY GIVEAWAY HER PÅ DET SØTE LIV!   Smile chrome

 

Bloggkategori

2 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift