Giveaway: Vinn et vakkert kakefat fra Adlibris!

Giveaway: Vinn et vakkert kakefat fra Adlibris!

09.12.2018

Annonse: Adlibris

God 2. advent!

Jeg har noen bakeplaner i dag (surprise! Grin ), men er først innom her på bloggen for å gi bort et nydelig kakefat fra Adlibris. Vinneren kan velge om fargen på fatet skal være lysegrønt som fatet på bildet, eller hvitt, grått eller dueblått.

Fatet hører til den fine IMK-serien (IMK står for "In My Kitchen") som du finner i Adlibris sin rikholdige kategori "Kjøkken og servering". Jeg har fatet i flere farger allerede, og planlegger å kjøpe meg fatet i grått denne gangen. Fatet er stort og solid og ser mye dyrere ut enn det er (det koster pr nå faktisk kun kr 217!). 

 

 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å legge igjen en kommentar til dette innlegget, men du må gjøre det før i morgen, 10. desember 2018 kl. 9.00. Det er også mulig å delta på facebook og instagram. Vinneren annonseres her på bloggen. 

PS: Forresten er kommende uke 50 siste uken du kan få kjøpt min nyeste kakebok "Det søte liv - Kaker for enhver smak" for kun kr 199,- hos Adlibris. Jeg tror det bare er Adlibris som har denne boken på tilbud for tiden. Den første kakeboken min "Det søte liv - Kristine favoritter" er også på tilbud. Og ikke nok med det: Du får nå att på til ytterligere 15% rabatt  ved bruk av rabattkoden JULEGAVE18 dersom du kjøper bøker innen tirsdag 11. desember 2018 (rabattkoden gjelder alle bøkene hos Adlibris som er utgitt før 2018).
 

09.12.2018
Bloggkategori: 

60 kommentarer

Så utrolig flott fat.Det hadde vært fint til julekakene.Ønsker deg god jul til deg og dine.

God jul:D

God jul!

Nydelig fat. God jul!

God jul! ☃️

Har lett etter ett slikt kakefat rundt om i butikkene hær, så hadde vært supert om jeg vant ett. Fargen jeg ønsker er hvit eller dueblå

Så nydelig! Ja takk

Ja takk det hadde vart heldig og vinne mangler en kake fat så krysse finger for og vinne og det ønske meg en i fargen samme som på bilde krysse finger for og vinne og GOD JUL

Så utrolig lekkert fat til deilige kaker! Det grønne er såå fint!

Ja takk

Ønsker meg

Utrolig fin kakefat har ønsket meg en slik fat på lenge, håper på å VINNE denne!!

Flott fat Så det hadde vært helt supert

Hei
Jeg har hverken Facebook eller Instagram. Skal jeg bake noe, bruker jeg oppskriftene på denne nettsiden "De søte Liv". Det er så flott at noen virkelig er så lidenskapelig opptatt av matlaging, og deler oppskrifter og tips ut til oss andre. Tips om diverse tilbehør (fat,kopper,former) er også veldig bra. Takker så mye for en flott nettside/blogg og ønsker deg God jul og Godt nytt bakeår når det kommer.
mvh Janne Knutsen

Kjempefint fat, ønsker meg i dueblått eller hvitt

Kjempefint fat, ønsker meg i dueblått eller hvitt

fint fa, god jul

Ja takk! gjerne i hvitt ❤️

Nydlig fat!

Ønsker meg dette i lys grå eller dueblå God Jul

Jeg ønsker meg dueblått Håper på vinnerlykke

Ja takk! :)

Ja takk, lys grå hadde vært fint. Kom over denne give away nå da jeg skulle inn for å finne oppskriften på ostekake med pepperkake og gløgg gelé. Skal lage den senere i dag og håper den vil falle i smak.

Ja takk

God jul . Nydelig fat, dueblått

Hvor er det smukt! Meget gerne i lysegrøn, som på billedet

Ja det hadde vært helmax med et kakefat, lysegrønn, så får kakene mine et flott fat å stå på.
God jul og godt nytt år!

Det var fint fat! <3 -Og så dueblå som er min favorittfarge! :)

Hadde vært fint å få et kakefat med stett i julegave! ;)

Så nydelig fat

God adventstid! God ventetid!
Takk for alle gode julebakst tips!
<3 <3 <3

Så fint kakefat. Håper jeg er den heldige som vinner. God jul

Fint fat, vil gjerne ha :)

ja tusen takk :-) nydelig fat til julekakene - ønsker meg dette til jul

Skulle gjerne hatt det fatet i grønt som på bildet eller dueblått❤

Ja takk, så nydelig! Vil gjerne ha! God jul :)

Ja, det ønsker jeg meg veldig

Så nydelig fat Ønsker meg veldig grønt om jeg er så heldig å vinne ❤️

Ja takk

Ååh de er så fine de fatene <3 Ønsker meg et i grått eller hvitt :)
God jul til deg og dine!

Fatene var nydelige. Lekkert design. Farge har ikke så mye å si. God jul til deg og dine.

Flott fatJa takk til detGod jul

Det hadde vært fint med et grønt vakkert fat til julens konfekt. Har prøvd flere av dine oppskrifter med hell :-)

Det er eit fantastisk fint fat! Eg ønsker meg det i grått Fortsatt fin advent

Ønsker meg veldig ! :-)

Så fint fat☺️

Så vakkert fatGod Jul

Om jeg ikke klarer å bake like lekre kaker som de på bloggen her, er det i hvertfall gøy å legge de jeg baker på et fint fat!

Mine nybakte Sara Bernard ville likt å bli servert på et slik fat! (Oppskrift fra 1.boka til Kristine)

Flott fat!

Så fint! Dette ønsker jeg meg!

Hei ! Jeg skulle gjerne hatt dette pene fatet i lysegrønt :)

Det hadde vært en flott julegave til meg selv :-)

God advent :)

Fatet hadde passet fint til jul

Hei! I helgen brukte jeg oppskriften din på chocolate fudge cake for første gang, og den ble supervellykket og sinnsykt god! Nå var jeg egentlig inne på bloggen din igjen for å finne en ny oppskrift jeg kunne prøve meg på, men så la jeg merke til at du skal dele ut et kakefat...:-) Uansett, takk for at du gjør baking til en drøm.

Nydelig

God jul!

Jatakk.God Jul

Ja takk

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter