Giveaway: Vinn et vakkert kakefat fra Adlibris!

Annonse: Adlibris

God 2. advent!

Jeg har noen bakeplaner i dag (surprise! Grin ), men er først innom her på bloggen for å gi bort et nydelig kakefat fra Adlibris. Vinneren kan velge om fargen på fatet skal være lysegrønt som fatet på bildet, eller hvitt, grått eller dueblått.

Fatet hører til den fine IMK-serien (IMK står for "In My Kitchen") som du finner i Adlibris sin rikholdige kategori "Kjøkken og servering". Jeg har fatet i flere farger allerede, og planlegger å kjøpe meg fatet i grått denne gangen. Fatet er stort og solid og ser mye dyrere ut enn det er (det koster pr nå faktisk kun kr 217!). 

 

 

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å legge igjen en kommentar til dette innlegget, men du må gjøre det før i morgen, 10. desember 2018 kl. 9.00. Det er også mulig å delta på facebook og instagram. Vinneren annonseres her på bloggen. 

PS: Forresten er kommende uke 50 siste uken du kan få kjøpt min nyeste kakebok "Det søte liv - Kaker for enhver smak" for kun kr 199,- hos Adlibris. Jeg tror det bare er Adlibris som har denne boken på tilbud for tiden. Den første kakeboken min "Det søte liv - Kristine favoritter" er også på tilbud. Og ikke nok med det: Du får nå att på til ytterligere 15% rabatt  ved bruk av rabattkoden JULEGAVE18 dersom du kjøper bøker innen tirsdag 11. desember 2018 (rabattkoden gjelder alle bøkene hos Adlibris som er utgitt før 2018).
 

Bloggkategori

60 kommentarer

Så utrolig flott fat.Det hadde vært fint til julekakene.Ønsker deg god jul til deg og dine.

God jul!

Har lett etter ett slikt kakefat rundt om i butikkene hær, så hadde vært supert om jeg vant ett. Fargen jeg ønsker er hvit eller dueblå

Ja takk det hadde vart heldig og vinne mangler en kake fat så krysse finger for og vinne og det ønske meg en i fargen samme som på bilde krysse finger for og vinne og GOD JUL

Utrolig fin kakefat har ønsket meg en slik fat på lenge, håper på å VINNE denne!!

Hei
Jeg har hverken Facebook eller Instagram. Skal jeg bake noe, bruker jeg oppskriftene på denne nettsiden "De søte Liv". Det er så flott at noen virkelig er så lidenskapelig opptatt av matlaging, og deler oppskrifter og tips ut til oss andre. Tips om diverse tilbehør (fat,kopper,former) er også veldig bra. Takker så mye for en flott nettside/blogg og ønsker deg God jul og Godt nytt bakeår når det kommer.
mvh Janne Knutsen

Ja takk, lys grå hadde vært fint. Kom over denne give away nå da jeg skulle inn for å finne oppskriften på ostekake med pepperkake og gløgg gelé. Skal lage den senere i dag og håper den vil falle i smak.

Ja det hadde vært helmax med et kakefat, lysegrønn, så får kakene mine et flott fat å stå på.
God jul og godt nytt år!

Fatene var nydelige. Lekkert design. Farge har ikke så mye å si. God jul til deg og dine.

Det hadde vært fint med et grønt vakkert fat til julens konfekt. Har prøvd flere av dine oppskrifter med hell :-)

Om jeg ikke klarer å bake like lekre kaker som de på bloggen her, er det i hvertfall gøy å legge de jeg baker på et fint fat!

Mine nybakte Sara Bernard ville likt å bli servert på et slik fat! (Oppskrift fra 1.boka til Kristine)

Hei! I helgen brukte jeg oppskriften din på chocolate fudge cake for første gang, og den ble supervellykket og sinnsykt god! Nå var jeg egentlig inne på bloggen din igjen for å finne en ny oppskrift jeg kunne prøve meg på, men så la jeg merke til at du skal dele ut et kakefat...:-) Uansett, takk for at du gjør baking til en drøm.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift