Giveaway: Vinn utstyrspakke for å lage enhjørningkake!

Giveaway: Vinn utstyrspakke for å lage enhjørningkake!

29.03.2019

Annonse: Slikkepott.no

Hei dere!

Jeg har enda ikke fått somlet meg til å lage en skikkelig Unicorn Cake (på norsk: Enhjørningkake), selv om denne kaken har herjet på nettet en stund.

Det vil jeg gjøre snart! Smile  Heart  

 

Foto: rosannapansino.com


Kakebildet ovenfor er hentet fra nettsiden rosannapansino.com, som også har laget en kjempefin og inspirerende instruksjonsvideo på youtube

Det er jo ganske morsomt at man med noen få knep kan lage en så fin kake, ikke minst hvis man har noen barn å servere kake til!  

  Smile  

 

I den flotte nettbutikken til Slikkepott.no får du tak i det utstyret du trenger for å lage denne populære kaken, og nå har du sjansen til å vinne og få tilsendt en utstyrspakke helt gratis! 

Utstyrspakken har en verdi på kr 699,- og inneholder produkter til å lage øyne, ører og horn, samt farger, gullspray, sprøyteposer og -tipper som du trenger for å lage en supervakker enhjørningkake! 

 

 

Foto: Slikkepott.no

 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å registrere deg på konkurransen til Slikkepott.no på siden HER før mandag 1. april 2019 kl. 21.00. Vinneren trekkes og annonseres her på Det søte liv samme kveld. 


Lykke til alle sammen! 

 

29.03.2019
Bloggkategori: 

Siste oppskrifter